KidSing, unicul show autohton dedicat exclusiv talentului vocal al copiilor va lansa viitoarele vedete ale Romaniei si este difuzat in fiecare duminica, de la ora 21:30, la Kanal D!


Antonia, una dintre cele mai bine vandute artiste pe piata muzicala internationala, Gabriel Cotabita - o legenda vie a muzicii romanesti, si Wilmark, un entertainer prin excelenta,  formeaza Juriul ce este alaturi de micii concurenti in calatoria lor spre succes.  

Prezentatorii show-ului sunt  cunoscutul actor Dan Bordeianu  si Theo Rose, posesoarea unei voci-fenomen si o stea in devenire in peisajul artistic romanesc. Premiu de 20.000 de Euro, videoclip si pachet consistent de promovare pentru castigator!

KIDSing este un format international pentru toata familia, cel mai spectaculos concurs de muzica pentru copii cu varstele intre 6 si 14 ani. Familia si prietenii concurentilor au un rol foarte important  in cadrul show-ului, acestia isi pot demonstra si ei, alaturi de cei pe care ii sustin, veleitatile  artistice, pe scena, in fata intregii tari.  KidSing este show-ul in care parintii vor simti emotia alaturi de copilul lor, pe scena! Calatoria spre succes a micilor concurenti devine astfel si calatoria familiilor si a apropiatilor lor, show-ul depasind granita unui simplu concurs si spunand povestile devenirii acestor copii, atat de pe scena, cat si din afara ei. 

Fiecare dintre finalistii celor cinci Gale va avea parte de propriul sau videoclip, inregistrat alaturi de un artist consacrat. Un singur copil va castiga insa tiltul de Artistul KidSing al Anului si marele premiu de 20.000 de Euro! Surprizele pentru marele castigator vor continua cu lansarea lui pe piata muzicala prin intermediul unei campanii de promovare similare cu cea a artistilor consacrati.