Comedia vine la Kanal D în "Lumea lui Manglo”. Comedy-show-ul "Lumea lui Manglo” începe pe 22 septembrie la Kanal D
Emisiunea găzduită şi realizată de actorul Ovidiu Niculescu pune în scenă situaţii de viaţă reale, stări de spirit şi năravuri ale contemporanilor noştri, într-o manieră comică şi foarte personală, ilustrate de materiale video şi fotografii inedite

Din 22 septembrie, de la ora 21.00, Kanal D vă invită în "Lumea lui Manglo”, un show comic care îţi cultivă buna-dispoziţie! Actorul Ovidiu Niculescu, realizatorul şi gazda emisiunii "Lumea lui Manglo” va prezenta, într-o interpretare comică şi foarte personală, ştiri şi evenimente reale, situaţii de viaţă, iar împreună cu cei doi invitaţi ai săi va comenta obiceiurile şi năravurile concetăţenilor noştri. Manglo, porecla reală a lui Ovidiu Niculescu, este un un arlechino modern care are convingerea că lumea este ca o vedere chinezească şi dacă ştii cum să te uiţi la ea, o să-ţi facă cu ochiul.

Ideea emisiunii "Lumea lui Manglo" mi-a venit din simplul fapt că cel mai mult îmi doresc în viaţă să fac oamenii să radă, să aduc aminte românilor că putem face haz de necaz cu adevărat, nu doar să mimăm bucuria. Este un mit că românul este vesel, el trăieşte o viaţă monotonă şi e foarte trist. Îmi doresc ca prin această emisiune să readucem oamenii la valorile comice autentice şi să terminăm cu imitaţiile. Râsul e terapeutic şi gratuit”, a declarat Ovidiu Niculescu.

"Porecla Manglo o am din copilărie. Eram în clasa a treia, iar profesoara de engleză ne-a pus să scriem acasă pe cartoane nume englezeşti. Fiecare copil a a venit a două zi cu numele personajului de desene animate preferat. Iar mie îmi plăcea Mowgli, din "Cărţile Junglei", mai ales că mama îmi spunea că semăn cu el . Un coleg nu prea priceput la limba engleză a pocit numele şi aşa a ieşit Manglo. Şi Manglo mi-a rămas de atunci porecla”, a spus Ovidiu Niculescu.

Săptămânal, două vedete autohtone vor răspunde invitaţiei lui Manglo, năstruşnicul personaj care nu va ezita să-şi pună oaspeţii în ipostaze care de care mai hilare. La "Lumea lui Manglo” vedetele vor sta la taifas cu simpaticul prezentator şi se vor implica în "experimentele” acestuia. Vedetele invitate în emisiune vor fi obligate de Manglo să se raporteze la viaţa oamenilor de rând, acordându-li-se astfel şansa să demonstreze că sunt oameni normali, că nu se iau tot timpul în serios şi că au umor.

Spre deosebire de alte show-uri care imită şi parodiază, în lumea "Lumea lui Manglo” comedia se va naşte în primul rând din interacţiunea invitaţilor şi preocupările lor puse în antiteză.

Nu rataţi din 22 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21.00, la Kanal D, "Lumea lui Manglo”, o emisiune relaxată, amuzantă, care creează dependenţa!