Reality-show ce pune pret pe educatia copiilor.

Indemanarea in treburile casnice, spiritual de competitie, dinamismul si nu in ultimul rand devotamentul pentru familie sunt ingredientele acestui reality-show ce pune pret pe educatia copiilor.

Pe parcursul emisiunii, trei mamici, unele dintre ele cunoscute publicului larg, se vor lupta petru premiul cel mare: o camera pentru copii complet mobilata. Concurentele vor avea de indeplinit sarcini ce revin in mod normal oricarei mamici care se respecta si isi iubeste familia: pastrarea curateniei, pregatirea mesei, mersul la cumparaturi si implicarea in educatia copiilor.

Unele dintre actiuni se vor desfasura contra-cronometru, cele trei mamici primind un anumit numar de puncte, in functie de cum se achita de indatoririle zilnice.

Evolutia concurentelor va fi atent urmarita si jurizata de doi specialisti: Raluca Iuga, specialist in psihologia copilului, si Andrei Laslau, nutritionist cunoscut. Acestia vor analiza comportamentul, actiunile mamelor, modul in care interactioneaza cu copiii lor , obiceiurile alimentare ale fiecarei familii