Show-ul “O iubire de-o vara”, prezentat de Liviu Varciu si Ilinca Vandici.

 

Show-ul “O iubire de-o vara”, prezentat de Liviu Varciu si Ilinca Vandici, va fi transmis in direct la Kanal D, incepand din 28 iulie,  de luni pana vineri, de la ora 22.15, de la piscina Aqua Garden Militari Residence.
Dorian va incinge noptile cu cele mai tari hit-uri mixate la platane, si va fi partener de discutii cu Liviu Varciu, in echipa baietilor.
Si cum cocktailurile sunt menite vara sa racoreasca, dar si sa incinga spiritele, show-ul "O iubire de-o vara" se bucura de prezenta unei barmanite cu vino-ncoace. Nicoleta Matea  va prepara cele mai savuroase cocktailuri pentru invitati si va sustine, alaturi de Ilinca Vandici, alegerile fetelor dornice sa isi gaseasca o iubire de-o vara.

Emisiunea va fi transmisa in direct la Kanal D, incepand din 28 iulie,  de luni pana vineri, de la ora 22.15, de la piscina Aqua Garden Militari Residence.

Dorian va incinge noptile cu cele mai tari hit-uri mixate la platane, si va fi partener de discutii cu Liviu Varciu, in echipa baietilor. Si cum cocktailurile sunt menite vara sa racoreasca, dar si sa incinga spiritele, show-ul "O iubire de-o vara" se bucura de prezenta unei barmanite cu vino-ncoace. Nicoleta Matea va prepara cele mai savuroase cocktailuri pentru invitati si va sustine, alaturi de Ilinca Vandici, alegerile fetelor dornice sa isi gaseasca o iubire de-o vara.