Emisiunea “Ochii din umbră”, prezentată de Ernest, scoate la iveală față nevăzută a oamenilor și îi arată așa cum sunt, cu bune și cu rele. Indrăgitul prezentator este cel care supraveghează și investighează îndeaproape cazurile expuse publicului.

Un nou sezon al reality-show-ului “Ochii din umbră” vine în casele românilor, din 6 august, la Kanal D. Ernest, gazda îndrăgitei emisiuni, revine în fața telespectatorilor Kanal D pentru a le aduce noi și incredibile povești de viață, cu și mai multă acțiune.

Empatic, mereu încercând să afle adevărul, dar si motivațiile din  spatele acțiunilor oamenilor în diverse situații de viata, îndrăgitul prezentator Ernest este ghidul telespectatorilor în acestă călătorie a naturii umane. E omenește să greșești, dar din greșeli se învață; poveștile de viața de la “Ochii din umbră” demonstrează că psihologia umană este extrem de complexă și mereu surprinzătoare. 

“Vom prezenta, ca de fiecare dată, cazuri uluitoare de viață, destăinuiri ale unor oameni care trec prin situații incredibile, povești impresionante și iubiri neobișnuite. Exista persoane cărora minciuna, secretele, infidelitatea, nepăsarea le definesc viața. Vom fi martorii unor întâmplări dure din existenta reală, situații limită prin care am putea trece fiecare dintre noi și din care, cu siguranță, avem ceva de învățat”, declară Ernest.

“Ochii din umbră”, una dintre cele mai longevive emisiuni din România, ajunsă la al optsprezecelea sezon, va continua să dezvăluie telespectatorilor, în cele mai mici detalii, secrete bine ascunse și cele mai neobișnuite și surprinzătoare povești de viață.