Cel mai bun bucătar de la Hollywood îşi alege precursorii!
"Hell's Kitcken" este un reality-tv în care tineri bucătari, plini de entuziasm sunt puşi în faţa unor încercări uluitoare de către maestrul bucătar Gordon Ramsay. Fiecare din aceşti tineri visează să devină celebri şi bogaţi, însă majoritatea îşi vor da seama că toate iluziile lor se vor transforma în adevărate coşmaruri.

Ramsay cere calitate şi mai presus de asta, încercările la care sunt supuşi concurenţii depăşesc orice limită a imaginaţiei. Împărţiţi în două echipe, bucătarii trebuie să concureze unul împotriva celuilalt şi să şi-şi dovedească calităţile culinare. Dacă se dovedeşte că ei sunt foarte buni, ei sunt răsplătiţi cu orice, începând cu excursii extravagante pe yachtul lui Gordon Ramsay, însă cei înfrânţi vor primi pedepsele cele mai umilitoare.

La sfârşitul fiecărui episod se vor face eliminările. Concurenţii sunt testaţă în toate modurile posibile, de la spiritul de conducător până la abilităţile culinare. Ei vor trebui să treacă şi prin tradiţionalele provocări, acelea de a găti pentru un eveniment special cum ar fi un dineu sau o nuntă. Bucătarii trebuie să fie mereu pregătiţi, căci niciodată nu se ştie ce surpriză poate apărea.