Doneaza 2 Euro la sms la 8839!

 

Schimba viitorul unui copil cu autism!
Vedetele Kanal D sunt pentru al treilea an alaturi de copiii cu autism, prin intermediul campaniei de constientizare si strangere de fonduri pentru terapia copiilor din Centrul Invingem Autismul.
Miercuri, 20 noiembrie, Kanal D impreuna cu Asociatia Invingem Autismul, cu sustinerea Europa FM si Zorky’s Planet, au lansat campania „Schimba viitorul unui copil cu autism!”. Telespectatorii Kanal D pot sprijini interventia specializata pentru copiii afectati de autism prin donatii de 2 Euro la numarul de SMS 8839 (valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone).
Teo Trandafir, Simona Patruleasa, Christian Sabbagh, Bianca Ionita, Raluca Lazarut, Ernest, Vlad Craioveanu, Andrei Coman si-au dat intalnire cu copiii, parintii si teraputii acestor micuti la sediul Asociatiei Invingem Autismul. Emotiile uriase, jocurile copiilor, interactiunea acestora cu vedetele Kanal D au facut din reuniunea ca de familie un eveniment memorabil.
Incidenta tulburarilor din spectrul autismului a crescut in mod alarmant. Conform statisticilor internationale, 1 din 88 de copii este afectat. Autismul este o tulburare neurobiologica severa, care afecteaza comunicarea, relationarea si integrarea senzoriala a individului. Fara interventie specializata, riscul este ca acea persoana sa ramana izolata toata viata si dependenta de sprijinul altei persoane.
Autismul nu este o boala. Peste 60% dintre copiii diagnosticati la timp cu tulburari din spectrul autist, care beneficiaza de interventie timpurie si sustinuta, ajung in cativa ani la o rata de recuperare de peste 90%. Terapia este sansa lor la un viitor normal, independent.
Fondurile stranse in urma campaniei derulata de Kanal D impreuna cu Invingem Autismul vor ajuta la interventia specializata pentru copiii care beneficiaza de serviciile Centrului Invingem Autismul si la formarea a 250 de cadre didactice din tara din gradinite si scoli de masa in metode de predare specifice pentru copiii cu autism.
Schimba viitorul unui copil cu autism! Doneaza 2 Euro la sms la 8839!

##GALLERY343##Vedetele Kanal D sunt pentru al treilea an alaturi de copiii cu autism, prin intermediul campaniei de constientizare si strangere de fonduri pentru terapia copiilor din Centrul Invingem Autismul. Miercuri, 20 noiembrie, Kanal D impreuna cu Asociatia Invingem Autismul, cu sustinerea Europa FM si Zorky’s Planet, au lansat campania „Schimba viitorul unui copil cu autism!”.

Telespectatorii Kanal D pot sprijini interventia specializata pentru copiii afectati de autism prin donatii de 2 Euro la numarul de SMS 8839 (valabil in retelele Cosmote, Orange si Vodafone).  Teo Trandafir, Simona Patruleasa, Christian Sabbagh, Bianca Ionita, Raluca Lazarut, Ernest, Vlad Craioveanu, Andrei Coman si-au dat intalnire cu copiii, parintii si teraputii acestor micuti la sediul Asociatiei Invingem Autismul.

Emotiile uriase, jocurile copiilor, interactiunea acestora cu vedetele Kanal D au facut din reuniunea ca de familie un eveniment memorabil. Incidenta tulburarilor din spectrul autismului a crescut in mod alarmant. Conform statisticilor internationale, 1 din 88 de copii este afectat. Autismul este o tulburare neurobiologica severa, care afecteaza comunicarea, relationarea si integrarea senzoriala a individului. Fara interventie specializata, riscul este ca acea persoana sa ramana izolata toata viata si dependenta de sprijinul altei persoane.  

Autismul nu este o boala. Peste 60% dintre copiii diagnosticati la timp cu tulburari din spectrul autist, care beneficiaza de interventie timpurie si sustinuta, ajung in cativa ani la o rata de recuperare de peste 90%. Terapia este sansa lor la un viitor normal, independent.  Fondurile stranse in urma campaniei derulata de Kanal D impreuna cu Invingem Autismul vor ajuta la interventia specializata pentru copiii care beneficiaza de serviciile Centrului Invingem Autismul si la formarea a 250 de cadre didactice din tara din gradinite si scoli de masa in metode de predare specifice pentru copiii cu autism.

Schimba viitorul unui copil cu autism! Doneaza 2 Euro la sms la 8839!