Emma, supărată foc pe Andrei, după ce tânărul a chemat-o în camera roșie pe Patricia! Iată ce decizie radicală a luat concurenta în Casa iubirii! „Nu are rost să ne lungim cu absolut nimic! Pentru că ne pierdem timpul!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 15 feb 2023, 19:00

Emma a pus piciorul în prag și a hotărât să îi dea cale liberă lui Andrei pentru a o cunoaște pe Patricia! Vizibil deranjată de gestul tânărului, Emma are de gând să nu-i accepte scuzele! „Nu mă mai ai deloc!”

Deși ieri a fost Ziua îndrăgostiților și ar fi trebuit să aducă numai bucurie și romantism tuturor concurenților din Casa iubirii, doar cuplurile deja formate au avut parte de astfel de momente pline de iubire și emoții pozitive. În ediția de astăzi, tensiunile au revenit, iar protagoniștii au fost Emma și Andrei, care au ajuns într-un mare impas și sunt pe cale să pună punct definitiv perioadei lor de cunoaștere.

Emma, supărată foc pe Andrei, după ce tânărul a chemat-o în camera roșie pe Patricia! Iată ce decizie radicală a luat concurenta

Astăzi, în Casa iubirii, lucrurile s-au precipitat pentru Emma și Andrei, doi concurenți care au tot încercat de câteva zile încoace să se apropie din ce în ce mai mult și să formeze un cuplu. În ediția de astăzi, Emma s-a arătat extrem de deranjată de faptul că Andrei a chemat-o în camera roșie pe Patricia, nouă concurență, în loc să o cheme pe ea, pentru a continuă să se

cunoască mai bine așa cum își promiseseră.

Pe de altă parte, Andrei a argumentat că i s-a părut mult prea scurt timpul ce aveau să îl petreacă în camera roșie astfel încât a decis să o cheme pe Patricia. Explicația lui Andrei a afectat-o și mai mult pe Emma, care a hotărât să pună capăt perioadei lor de cunoaștere și să îi dea cale liberă spre a putea să cunoască și alte fete din casă, subliniind că altfel vor pierde timpul în zadar.

Andrei: Cinci minute nu erau de ajuns! Schimbăm câteva subiecte și tot rămâneam acolo!

Emma: Și uite așa nu mă mai ai deloc!(...) Nu are rost să ne lungim cu absolut nimic! Pentru că ne pierdem timpul și pierdem și timpul celorlalți!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Andrei: Nu pari deloc sigură pe ține și nu ești sigură deloc! Vreau să vorbesc cu Emma! Vreau să mă înțeleg cu ea!

Emma: Dacă voiai să vorbești cu Emma, pentru că aveai ocazia să vorbești!

Andrei: Dacă și Emma acceptă, cu plăcere o să vreau să vorbesc cu ea, dacă nu acceptă e problema ei!

Emma: Îmi pare rău! Dar Emma se joace și nu va acceptă!

Citește și: Radu a ținut-o pe jar pe Cristina! Surpriza lui de Valentine's Day a întârziat să apară! Iată cum a reacționat concurenta! „Am vrut să văd ce reacție ai” Ce mărturisiri și-au făcut cei doi îndrăgostiți în această zi specială!

Citește și: Patrick, surpriză de proporții pentru Nona, în Casa iubirii! Cei doi îndrăgostiți au sărbătorit Valentine's Day cu o cină romantică, dans și sărutări pasionale! Iată ce cadouri inedite și-au oferit! „Te ador!”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.