Emma Watson a inceput cursurile la Oxford

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:20

Celebra actrita a inceput scoala. Nu la Hogwarts, ci la o universitate la fel de populara, Oxford. Imbracata in blugi, camasa si o geaca simpla de iarna, cu parul strans, Emma Watson se pierde in multimea de studenti.

Nici n-ai zice ca pe holurile prestigioasei institutii se plimba un superstar a carui valoare depaseste 24 milioane lire sterline. Insa, in prezent Emma lasa actoria pentru a da importanta studiilor. Actrita este foarte mandra de noul ei statut- bobocel in anul intai de facultate.

Eroina din seria Harry Potter a postat pe blogul ei un mesaj in care anunta ca in urmatoare luni va fi ocupata cu studiul.
Pe langa salutari actrita si-a cerut scuze in cazul in care nu va raspunde la timp mesajelor sau urarilor din partea fanilor. La sfarsit Emma le-a reamintit fanilor si admiratorilor sa nu piarda premiera ultimului ei film, "My week with Marilyn" (O saptamana cu Marilyn).

Sursa foto: emmawatson.com

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.