Emoții copleșitoare în Gala din 18 februarie! Larisa, Laurențiu și Bianca au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 18 feb 2024, 21:00

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” a avut loc astăzi, 18 februarie, la Kanal D.

Larisa, Laurențiu și Bianca au fost nominalizați spre eliminare în Gala din 18 februarie! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților, la aflarea anunțului făcut de Andreea Mantea!

Citește și: Imagini fierbinți de la date-ul dintre Aleyna și Ștefan! Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Cine a părăsit Casa iubirii în Gala de duminică, 18 februarie

În Gala din această săptămână, în Casa iubirii a plutit o atmosferă tensionată și palpitantă, presărată cu multe momente emoționante. Fetele și băieții au fost din nou nevoiți să facă, din nou, nominalizări spre eliminare, iar în cele din urmă, unul dintre concurenți a plecat acasă.

După ce fiecare concurent și-a exprimat votul pentru unul dintre colegii lor, Andreea Mantea i-a chemat în față pe cei trei concurenți nominalizați pentru eliminare.

Așadar, Larisa, Laurențiu și Bianca au ajuns în pragul eliminării și au avut parte de cele mai tensionate și emoționante Gale de până acum. Duminică, 18 februarie, concurenții din Casa iubirii au trecut din nou prin emoții. Tinerii au așteptat cu sufletul la gură să afle cine va părăsi competiția.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.