Emoții copleșitoare în Gala din 24 martie! Virginia, Bianca și Andrei au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mar 2024, 00:35
video Foto(4)

Suspans și emoții teribile în Casa iubirii! Virginia, Bianca și Andrei au fost nominalizați spre eliminare! Cine a părăsit emisiunea și ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților!

Cel de-al treilea sezon al show-ului Casa iubirii își surprinde în continuare fanii cu noi momente de senzație, noi concurenți încrezători că își vor găsi jumătatea, care înfruntă orice provocare sau obstacol, dar multe tensiuni aprige. În ediția de Gala din seară această concurenții au trecut prin mari emoții și suspans deoarece Andreea Mantea a anunțat că va fi o Gala eliminatorie, la finalul căreia unul dintre ei va pleca acasă.

Virginia, Bianca și Andrei au fost nominalizați spre eliminare! Iată cine l-a salvat pe Andrei

În Gala de astăzi, concurenții din Casa iubirii au avut parte de momente extrem de emoționante și pline de suspans deoarece au așteptat cu nerăbdare să afle verdictul serii. După concurenții și-au exprimat votul pentru unul dintre colegii lor, Andreea Mantea i-a chemat în față pe cei trei nominalizați spre eliminare: Virginia, Bianca și Andrei.

Cea mai îngrijorată părea să fie Virginia, care a fost uluită reacțiile lui Robi.

Citește și: Virginia bate în retragere! „Îmi doresc un bărbat hotărât și care să știe ce vrea!” Iată cum a reacționat Robi în Casa iubirii

Întrebat de către Andreea Mantea dacă va cere să fie propus pentru eliminare în cazul în care Virginia va pleca, concurentul a răspuns tranșant că nu ar face un asemenea gest și ar rămâne în cadrul emisiunii în continuare.

Pe de altă parte, Robi a fost întrebat dacă i-ar cere Virginiei să îl aștepte dacă ea va fi eliminată, iar tânărul a subliniat că nu ar vrea că această să îl aștepte, semn că relația lor s-a încheiat de fapt.

Andreea Mantea: Robi, dacă Virginia va părăsi astăzi Casa iubirii, vei cere să fii propus la eliminare pentru a merge după ea?

Robi: După cum am zis, Virginia îmi este foarte dragă! E o persoană importantă pentru mine, dar nu aș cere!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Andreea Mantea: I-ai cere să te aștepte?

Robi: Nu! De ce m-ar aștepta?

Andreea Mantea: De drag!

La un moment dat, Andreea Mantea a anunțat că prima concurentă care se salvează este Bianca, conform voturilor lansate de telespectatori, în vreme ce Virginia și Andrei au fost nevoiți să mai aștepte și în același timp să facă față unor emoții uriașe. În cele din urmă, prezentatoarea emisiunii a anunțat că cel care va pleca acasă este Andrei, iar Virginia va rămâne în Casa iubirii.

Însă concurentul a fost anunțat că mai are o posibilă șansă să rămână cadrul show-ului.

Citește și: Cine este Roberta, noua concurentă din Casa iubirii! Băieții sunt în delir! Iată cum a reacționat Patrick! „Ai o voce frumoasă!”

Așa cum s-a întâmplat și în alte ediții de Gala și în această seară, Andreea Mantea a menționat că Patrick și Giuly, că lideri ai caselor au un rol crucial în salvarea lui Andrei. Astfel, în cazul în care Patrick ar fi mai votat decât Giuly, Andrei ar putea să rămână în competiție. În cele din urmă, Andree Mantea a anunțat că Patrick a primit mai multe voturi din partea publicului în această săptămână decât Giuly și astfel reușește să îl salveze pe Andrei.