Emoții împărtășite de o mare actriță! Cum se vede copilaria prin ochii femeii extraordinare de astăzi

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 31 oct 2023, 02:35
video Foto(5)

Impresionează prin frumusețea și talentul ei și este una dintre cele mai cele mai cunoscute actrițe din Turcia.

 Publicul din România a îndrăgit-o pentru rolurile ei din celebrele seriale "Dragoste și pedeapsă", "Furtună pe Bosfor" și, în prezent, pentru jocul actoricesc din "Totul pentru familia mea", toate aceste producții fiind difuzate de Kanal D. Fost model, actriță, mamă și antreprenoare, reușește mereu să acapareze privirile fanilor și îi "recompensează" cu crampeie din vremurile copilăriei.

Ahy Yağtu, căci despre ea este vorba, nu ezită să împărtășească celor care o îndrăgesc momente din vremurile când grijile erau doar pentru cei mari.

Sunt imaginile unei copilării fericite, iar mesajele actriței sunt pline de nostalgie.

Citește și: În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Asiye descoperă adevărul despre Akif!

  "Când eram copii, mergeam mereu în tabăra, ne jucăm, adunam lemne pentru foc, ne bălăceam și ne preparam singuri mâncarea. Ne împrieteneam, discutam și ne jucam cu oricine era acolo în acele zile.

Fie că era turist sau localnic, împărțeam totul. Obișnuiam să ne luăm rămas bun de la acei străini sinceri pentru a ne revedea anul viitor... Una din acele zile a coincis cu ziua mea de naștere. Am adunat toți copiii în camping la umbra caravanei. Am mâncat un tort făcut pentru ziua de naștere, repede... Cât de fericiți eram în acele vremuri simple, fără multe posibilități",
 a fost mesajul care a însoțit una dintre cele mai frumoase amintiri surprinse într-o poză pe care frumoasa actriță a împărtășit-o pe o rețea de socializare.

Postările cu poze din copilăria actriței au strâns mii de aprecieri și sute de comentarii din partea fanilor care au remarcat faptul că fiul acesteia, în vârstă de 10 ani, Kemal, seamănă izbitor de mult cu mama sa.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 Ahu Yağtu a pășit în lumina reflectoarelor în 1993, ca model. Fascinată de lumea cinematografiei, a urmat cursurile unei școli private de teatru din Istanbul. Talentul său actoricesc a fost rapid remarcat, astfel că în 2001 a primit primul său rol într-un serial de televiziune.

Telespectatorii români o pot urmări în fiecare seară, de luni până joi, începând cu ora 20:00, în rolul Suzan, din îndrăgita producție turcească "Totul pentru familia mea", la Kanal D.

Citește și: Akif Atakul va fi demascat. Vezi online live episodul 46 al serialului „Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română VIDEO

 

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.