Emoții în Gala Puterea Dragostei de duminică. Cristina Mihaela a anunțat cine părăsește casa iubirii. Eliminarea care a dat toate strategiile peste cap!

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 13 iun 2021, 20:00
Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, a anunțat favoritul săptămânii și concurentul care părăsește competiția
Sursa: Captură KANAL D

Galele Puterea Dragostei se termină mai tot timpul cu o eliminare, excepție făcând situațiile speciale în care mesajul din Cutia Pandorei dă totul peste cap. Cine a părăsit competiția în această seară?

Fiecare concurent care a ajuns în casa iubirii a avut în plan să își găsească marea iubire, iar dacă unii au reușit să o facă, alții încă sunt în căutarea persoanei potrivite. Pentru ce concurent drumul la Puterea Dragostei s-a oprit și cine este favoritul publicului în această săptămână?

Alexandra sau Alex? Iată cine este favoritul publicului

Alexandra și Alex sunt printre cei mai iubiți concurenți ai acestui sezon.

Deși s-au implicat în foarte multe conflicte de-a lungul timpului, cei de acasă au ajuns să îi îndrăgească, astfel că în fiecare săptămână cei doi primesc o mulțime de voturi din partea celor de acasă. În această săptămână, Alexandra a fost aleasă favorita publicului, ea fiind cea care a primit cecul în valoare de 1500 de euro. Astfel, concurenta a devenit lider suprem în casa iubirii și și-a protejat casa.

Citeste si: A fost dat afară din emisiune după ce a devenit violent! Cristina Mihaela: „Ieși afară, ieși!” Replici tăioase și conflicte puternice la Puterea Dragostei

Cine a părăsit competiția Puterea Dragostei în această săptămână?

La finalul Galei Puterea Dragostei din această duminică, concurenții și-au exprimat votul. Băieții și fetele au decis pe cine nu își mai doresc în casă, astfel că în cele din urmă, în pericol de eliminare s-au aflat Marinescu, Romeo și Irina.

Pentru că Alexandra a ieșit favorită, aceasta și-a protejat casa, astfel că Irina s-a salvat automat de la eliminare.

Cristina Mihaela a anunțat că pentru Romeo, drumul la Puterea Dragostei s-a încheiat.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Marinescu, pentru că tu ești mai sus în clasamentul telespectatorilor, tu poți merge la loc.

Romeo, din păcate, tu va trebui să părăsești competiția în această seară.”, a spus Cristina Mihaela.

Chiar dacă nu și-a putut întâlni sufletul pereche, concurentul nu este dezamăgit, iar după ce a aflat că se va întoarce în România a ținut să spună câteva cuvinte.

„Nu mi-aș fi dorit încă să plec, dar asta este. Mă bucur de experiența pe care am trăit-o, mă bucur că am cunoscut acești oameni frumoși, minunați, mă bucur că v-am cunoscut pe dumneavoastră.

Am învățat să am o mai mare toleranță, tot ceea ce credeam eu despre oameni, aici mi s-a dat peste cap.”, a spus Romeo.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 12 iunie 2021–A doua parte- VIDEO. Decizie radicală a unui concurent: „Nu mă interesează prieteniile, vreau o relație și cam atât!” S-a hotărât să lupte pentru iubire!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.