Emotii mari in Gala Puterea dragostei! Adriana si Gabriel, in pericol de eliminare! Cine a parasit competitia si cine a castigat cei 1500 de euro!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2020, 10:32
Cristina Mihaela inainte de a anunta Favoritul saptamanii

Telespectatorii au decis inca o data cine va fi eliminat din competitie si cine va primi premiul de 1500 de euro la Puterea dragostei!

In urma voturilor exprimate de concurentii de la Puterea dragostei, in aceasta seara de Gala, Adriana si Gabriel au ajuns in pericol de eliminare.

Dupa ce Cristina Mihaela a citit voturile exprimate de toti concurentii pe cartonas, prezentatoarea emisiunii a anuntat numele celor doi concurenti care sunt in pericol de eliminare: Adriana si Gabriel. 

Citeste si: Publicul a decis! Cine sunt Favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine sunt cei doi concurenti protejati! Surpriza mare din partea baietilor! Nimeni nu se astepta!

Cine a parasit casa Puterea dragostei, in Gala din 6 septembrie 2020!

Voturile concurentilor din casa Puterea dragostei au starnit multe reactii in randul acestora. Adriana si Gabriel au fost invitati in fata, alaturi de cei doi Favoriti ai saptamanii, Alexandra si Nicos.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Dupa cateva clipe de suspans, Cristina Mihaela, a rostit numele Favoritului suprem al saptamanii, care va deveni liderul casei si cea care intra in posesia premiului de 1500 de euro este Alexandra.

Astfel, cel care paraseste emisiunea este Gabriel, care intrase de curand in casa dragostei.
Desi nu a reusit sa petreaca prea mult timp in casa Puterea dragostei, Gabriel a declarat ca s-a simtit foarte bine si ca a fost cu siguranta o experienta de neuitat, mai ales ca a cunoscut-o si pe Adriana.

Si tocmai pentru ca isi dorea enorm sa o cunoasca mai bine pe Adriana, Gabriel va dori cu siguranta sa fie votat de public pentru a reusi sa revina la un moment dat in casa Puterea dragostei.

Iata cum a reactionat Adriana: