Emotii mari in Gala Puterea dragostei! Cel mai nou cuplu in pericol de eliminare! Cine a parasit emisiunea si cine a fost desemnat Favoritul saptamanii!

Autor: Daniela Iliuta

Cristina Mihaela a anuntat cine paraseste emisiunea

Sursa: Captură KANAL D

Cel mai nou cuplu, Yasmina si Mihai, in pericol de eliminare! Cristina Mihaela a anuntat cine este Favoritul Saptamanii si cine a parasit casa Puterea dragostei!

Gala Puterea dragostei din aceasta seara a fost marcata de multe situatii tensionate declansate de unii concurenti recalcitranti dar si de momente pline de emotii suspans, in asteptarea deznodamantului serii anuntat de Cristina Mihaela. Cine a parasit casa Puterea dragostei si cine a fost desemnat Favoritul saptamanii?

Cristina Mihaela a anuntat Favoritul Saptamanii si cine a fost eliminat? Ce dezvaluit Cutia Pandorei?

Publicul asteapta in fiecare duminica cu nerabdare editia de Gala Puterea dragostei la Kanal D, pentru a descoperi care este concurentul desemnat Favoritul saptamanii, dar si cine va

pleca din emisiune.
Ca de fiecare data, edita de Gala este una foarte tensionata si presarata cu mute momente emotionante deaorece toti concurentii sunt nerabdatori sa afle verdictul serii si astfel se isca de cele mai multe ori multe conflicte si certuri aprige.
Si in cea mai recenta Gala, un rol important l-a avut publicul care si-a sustinut cu voturi concurentii preferati pe care inca si i-a dorit in casa Puterea dragostei.

Mai intai Cristina Mihaela a anuntat ca cei doi favoriti ai acestei saptamani, care au acumulat cele mai multe voturi din partea publicului sunt Radu si Adriana. Ulterior, concurentii i-au nominalizat prin vot secret pe cei pe care nu si i-au mai dorit in emisiune. Astfel, in urma nominalizarilor facute, Yasmina si Mihai au ajuns in pericol de eliminare. Cei doi tineri au decis de curand sa formeze un cuplu in casa iubirii iar vestea ca unul dintre ei va pleca din emisiune a picat ca un trasnet asupra lor.

In cele din urma, dupa cateva momente de suspans, Cristina Mihaela a anuntat faptul ca Favoritul saptamanii este si de aceasta data Radu, iar cea care in mod normal ar fi trebuit sa paraseasca emisunea ar fi fost Yasmina. Insa Cristina Mihaela le-a amintit tuturor ca va deschide si Cutia Pandorei, iar mesajul a fost unul cu totul neasteptat, cei doi indragostiti au primit permisiunea de a pleca impreuna din casa Puterea dragostei si astfel periplul lor in cadrul emisiunii s-a incheiat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Madalin de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat in emisiune sa isi caute perechea! Cine este fata pe care o place?

Citeste si: Doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei”, din nou împreună?! Cei doi și-au făcut declarații de iubire pe rețelele de socializare: „Iubirea mea”