Emoții mari în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj surprinzător a dezvăluit Cutia Pandorei?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2021, 19:32

Cristina Mihaela a facut anuntul mult asteptat al serii la Puterea dragostei

Sursa: Captură KANAL D

Cristina Mihaela a dat verdictul serii: cine este Favoritul Săptămânii și cine a părăsit casă Puterea dragostei!

Gala Puterea dragostei din această seară a fost marcată de multe momente tensionate declanșate de concurenți dar și de clipe pline de emoțîi mari în așteptarea anunțului făcut de Cristina Mihaela. Astfel, la finalul serii încă un concurent a fost nevoit să plece din emisiune.

Cine a fost Favoritul Săptămânii și cine a fost eliminat? Ce a transmis Cutia Pandorei?

Ca de fiecare dată, publicul așteaptă cu emoțîi ediția de Gala Puterea dragostei în fiecare duminică, la Kanal D, pentru a află care este concurentul desemnat Favoritul săptămânii, dar și cine

va pleca acasă.
Ediția de Gala este una extrem de tensionată și de emoționantă, pentru că toți concurenții sunt nerăbdători să descopere verdictul serii și astfel reușesc greu să își gestioneze stările nervoase. Si in aceasta seara un rol decisiv l-au avut telespectatorii, care și-au votat concurențîi pe care îi admira cel mai mult, pe care încă și i-au dorit în show, analizând bine toate situațiile desfășurate în săptămâna ce s-a încheiat în casă iubirii.

Citeste si: Cristina Mihaela nu a mai rezistat și a răbufnit dur: "Te comporți mizerabil!"

Puterea dragostei sezonul 4. Cine a fost eliminat

În ediția de astăzi, concurenții de la Puterea dragostei au fost nevoiți că de fiecare dată să facă nominalizări spre eliminare în secret. După ce și-au exprimat voturile, Ana și Mădălin au ajuns în pericol de eliminare și au așteptat cu mari emoțîi verdictul serii adus de Cristina Mihaela.

În vreme ce Radu și Antonia au fost desemnați cei mai votați concurenți în săptămâna trecută.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În cadrul Galei de duminică, 7 noiembrie 2021, Cristina Mihaela a anunțat faptul că de această dată nu va fi desemnat niciun Favorit al săptămânii deoarece cecul de 1500 de euro a

fost acordat în ediția de sâmbătă cuplului format din Simona și Vlad, că și cuplul favorit al lunii. Cristina Mihaela i-a invitat în față tuturor pe cei patru concurenți, Radu și Antonia pe de o parte și Ana și Mădălin, aflăți în pericol de eliminare, pentru a aștepta verdictul serii.

În cele din urmă, Cristina Mihaela a anunțat că va citi mesajul din cutia Pandorei, care de această dată a specificat faptul că în această Gala publicul va decide cine va fi eliminat.

Astfel, va pleca acasă cel sau cea care a primit cele mai puține voturi de susținere în această săptămâna. Astfel, cea care a plecat acasă a fost Larisa, care nu intrase de mult timp în emisiune, însă visul ei de a-și găși jumătatea s-a încheiat.

Citeste si: Reacție fără precedent în casa Puterea dragostei! O concurentă vrea să plece din emisiune! "Nu vreau să rămân aici"