Emoții mari la Survivor România 2021. Începe jocul de comunicare al săptămânii. Miza este colosală

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 mar 2021, 20:49
Începe jocul de comunicare al săptămânii

Concurenții de la Survivor România 2021 vor juca în această seară jocu de comunicare al saptamanii. În ce constă proba?

Jocul de comunicare are o miză uriașă, astfel că dorul de cei dragi ii va motiva pe Faimoși și Războinici să lupte cu toate forțele.

Citeste si: Moroșanu și Starlin, pe punctul de a sări la bătaie. Ce concurent va fi eliminat de la Survivor România 2021? Urmărește o ediție incendiară „Survivor România” duminică, 21 martie, de la 20:00 pe Kanal D

Daniel Pavel a anunțat miza jocului de imunitate

Dupa ce in ultimele doua editii Survivor Romania, jocurile de comunicare au fost castigate de Razboinici, dupa lupte stranse, astazi, cele doua echipe se vor infrunta in primul joc de comunicare al saptamanii, si promit ca vor da totul pentru victorie.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat ca Faimosii vor prim mesaje de la mame, iar Razboinicii vor putea vorbi cu un prieten.

Citeste si: Rasturnare incredibila de situatie in consiliul de nominalizare, la Survivor Romania! Cine a fost propus spre eliminare

"Este ultimul joc, insa este un joc care are o miza deopotriva importanta, pentru ca are o nota personala, extrem de intensa.  Astazi vom juca jocul pentru comunicare. Miza este colosala, intima.

Daca acest joc de comunicare este castigat de voi, Faimosilor, veti primi mesaje video de la mame sau figurile materne din vietile voastre.

Daca voi, Razboinicilor, veti castiga acest joc de comunicare, veti primi posibilitatea de a dialoga prin esaje timp de 5 minute cu un prieten", a spus Daniel Pavel.

Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021?

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în primul joc de comunicare al săptămânii pe un traseu exclusiv pe nisip, unde rapiditatea trebuie să fie punctul forte al concurenților. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Antonescu, criticată aspru de către colegi! Faimoșii vor să o trimită acasă

"Publicul a ales proba de final, proba de indemanare. Pentru a castiga jocul de comunicare, concurentii inta pe urmatorul traseu.

Concuretnii sunt ajutati pe traseu de un coechipier. Concurentul trebuie  sa impinga un cadru de metal in forma de cub, pe un traseu exclusiv pe nisip.

Intra pe traseu si au un obstacolbpeste care trebuie sa ridice cest cub.

Dupa trebuie sa rostooleasca acest cub in zigzag.

Inainte de a ajunge la proba finala, concurentii trebuie sa gareze structura din metal, in forma de cub, intr-un loc special amenajat.

Ajung la proba finala, unde trebuie sa arunce trei mingi in interiorul unui turn de baschet. Concurentul care arunca primul trei mingi, aduce punct echipei sale. Echipa care ajunge la 10, castiga.",  a spus Daniel Pavel.

 

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.