Emoții mari la Survivor România 2021. Începe primul joc de comunicare. Faimoșii și Războinicii au izbucnit în lacrimi atunci când au aflat miza jocului

Author: Amalia Georgescu
Faimoșii și Războinicii, joc de comunicare
Sursa: Captură KANAL D

Concurenții de la Survivor România 2021 vor juca în această seară primul joc de comunicare din sezonul 2 al emisiunii. În ce constă proba?

Jocul din această seară este unul special pentru concurenții de la Survivor România 2021. Dacă până acum s-au luptat pentru hrană sau pentru a câștiga imunitatea, de această dată, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pentru a putea afla ce fac cele mai dragi persoane din viața lor. Jocul de comunicare îi va determina pe concurenții din ambele echipe să se folosească de toate armele din dotare pentru a ieși învingători.

Primul joc de comunicare de la Survivor România 2021. În ce constă proba?

Concurenții de la Survivor România 2021 au uitat de foame, oboseală și stres atunci când au aflat că în această seară vor juca primul joc de comunicare din sezonul 2 al emisiunii. Dorul de casă este atât de mare, încât Faimoșii și Războinicii sunt mai motivați ca niciodată să obțină victoria.

Jocul de comunicare le va permite concurenților din echipa câștigătoare să primească mesaje și fotografii din partea celor dragi, astfel că și în această seară miza este una uriașă, iar emoțiile sunt pe măsură. Tot astăzi, echipa câștigătoare va primi un coș plin cu fructe.

Pentru că Faimoșii și Războinicii erau vizibil emoționați, dar și nerăbdători să afle vești de acasă, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat care este regulamentul jocului de comunicare.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

„Traseul jocului de astăzi este compus, practic, dintr-o singură probă. Concurenții urcă pe un ponton, în mijlocul unei piscine și apoi pe un ring.

În acest ring are loc o confruntare specifică jocului japonez de sumo. Cei doi concurenți au fiecare câte o pernă și trebuie să se împingă și să își folosească inteligent forța pentru a-l trânti pe celălalt în piscină. E nevoie de două doborâri pentru a aduce punctul echipei sale. Echipa care ajunge prima la 10 puncte este echipa câștigătoare a jocului de comunicare de la Survivor România.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021. 

Citeste si: Jador, ieșire necontrolată la Survivor România 2021: „Ești o balenă fără nicio...” Tensiuni puternice în echipa Faimoșilor!