EMOTII mari pentru Gigi Becali! Latifundiarul afla astazi daca Tribunalul din Constanta ii va aproba cererea de eliberare conditionata

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:07

Ar putea fi o zi de sarbatoare pentru Gigi Becali: pana diseara, latifundiarul din Pipera ar putea fi din nou un om liber.

Gigi Becali s-a prezentat in aceasta dimineata in fata judecatorilor Tribunalului Constanta care vor decide daca ii accepta cererea de eliberare conditionata. Decizia va fi definitiva. Gigi Becali parea tulburat la primele ore ale diminetii cand a venit sa isi sutina pledoaria in fata judecatorilor din Constanta.

Procurorii si judecatorii au decis sa-mi dea 3 ani si 6 luni si le multumesc! Au facut-o spre binele meu, iar Dumnezeu a acceptat pentru binele meu.

Dar acum e prea mult!

Constient fiind de importanta intalnirii de azi cu magistratii, patronul Stelei si-a gasit la un moment dat mai greu cuvintele in fata judecatorilor. Gandul la posibila libertate l-a facut sa se lase cuprins de emotii: „ Vreau sa imi cer iertare pentru ca am intrerupt-o pe doamna procuror, dar, din cauza emotiilor… emotiile de astazi nu le-am avut nici atunci cand am fost condamnat ”, a spus Gigi Becali.

Am o carte aici si am pus un semn, eu spun asa: "Eu, in aceasta carte, multumesc judecatorilor si procurorilor care m-au condamnat pentru ca eu consider ca cea mai folositoare perioada din viata mea a fost comdamnarea mea ”.

##VIDEO135301##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Iar acest lucru pare sa fie tot mai evident si sa se reflecte tot mai mult in atitudinea noului Gigi Becali.

Aflat saptamana trecuta intr-o permisie de 5 zile, latifundiarul din Pipera a fost aproape de nerecunoscut: „ S-au terminat toate, viata mea s-a sters, totul am sters cu buretele si am inceput o noua viata care se numeste Gheorghe Becali. Hristos n-are nicio treaba cu viata publica. Daca stau in viata publica, trebuie sa fiu ori cu Hristos, ori cu viata publica, viata publica e cu Satana si eu nu vreau sa fiu cu Satan, vreau sa fiu cu Hristos.

Existenta de dupa gratii pare sa-si fi pus serios amprenta pe omul Gheorghe Becali, iar acum, constient ca soarta lui este in totalitate in mainile magistratilor, omul de afaceri si-a spus pasul pana la capat: „ Mi-e si rusine, eu sunt om batran, la batranete, am 57 de ani, in penitenciar doar doi-trei mai sunt de varsta mea, in rest au in jur de 25 de ani.

Mi-e si rusine, sunt om batran, cu ce incalzeste pe cineva ca mai face Gigi Becali, om batran, inca o perioada de detentie? ”.

Cererea lui Becali de eliberare conditionata a fost admisa de prima instanta de judecata. Procurorii au facut, insa, contestatie, iar astazi ce-a de-a doua instanta va trebui sa aleaga: va petrece Becali Pastele acasa cu familia sau isi va executa si restul din pedeapsa?

 

 

Taguri: