Emotii mari pentru sexy-avocata Alinei Bica! Judecatorii decid daca o trimit dupa gratii pentru urmatoarele 30 de zile

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:06

Ca sa-i convinga pe magistrati ca merita sa ramana in libertate, diva s-a folosit de toate armele! A venit imbracata sexy in fata judecatorilor!

Asa a venit azi in fata judecatorilor avocata Alinei Bica in dosarul in care procurorii cer arestarea ei. Priviti-o! Cu o rochie mulata in stil animal print si un sacou negru care ii scoate in evidenta talia de viespe, avocata a calcat pe cararea Inaltei curti de justitie de zici ca ar fi fost pe podium.

Se vede cu ochiul liber ca a pierdut ceva vreme in fata oglinzii si si a ales cu mare grija tinuta cu care urma sa se prezinte in fata procurorilor.

Poseta viu colorata o scoate din anonimat, la fel si pantofii inalti, cu platforma. Unde mai pui coafura aranjata fir cu fir si manichiura proaspat facuta. Nici bijuteriile sexy avocatei nu pot fi trecute cu vederea: cerceii, bratarile si inelele completeaza aparitia de diva a Laurei Voicu a carei soarta sta un mainile procurorilor.

##VIDEO135031##

Avocata Alinei Bica nu face furori doar prin tinuta ei, ci si in sala de judecata.

Il apara si pe temultul interlop Sile Camataru, l-a aparat si pe Ovidiu Tender, in trecut. Asa incat, spune ea, nu e de mirare ca a primit amenintari.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Saptamana trecuta, Laura Voicu, recunoscuta drept una dintre cele mai seducatoare doamne din Justitia romaneasca, a fost luata din strada de politistii judiciaristi si dusa la audieri.

A intrat in vizorul procurorilor DNA dupa ce s-ar fi lasat substituita de un avocat care face parte dintr-un alt barou decat cel recunoscut legal.

Procurorii au decis atunci ca avocata trebuie retinuta si trimisa in fata judecatorilor cu mandat de arestare preventiva. Dupa 24 de ore de arest, blonda a scapat de celula de la centru de detinere al Capitalei.

 

 

Taguri:

Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?