Emoții mari pentru vedetele din România! Cum și-au îmbrăcat copiii, în prima zi de școală? Cei mici au atras atenția tuturor

Author: Diana Ghita
Actualizat: 12 sep 2023, 16:11

Ce vedete și-au însoțit copiii în marea zi

Sursa: Instagram

Vedetele au trăit emoțiile primei zi de școală alături de copiii lor. Pline de mândrie, celebritățile nu au întârziat să îi arate întregii lumi pe micii școlari.

Vedete precum Oana Roman, Andreea Mantea și Ilinca Vandici au participat la începutul noului an școlar.

Citește și: Oana Roman a cerut ajutorul fanilor de pe internet: ,,Prietenul meu bun''. Ce anunț a făcut aceasta

Cine au fost primii la deschiderea noului an

Mămicile din showbiz-ul românesc s-au adunat în careu pentru a le fi alături copiilor într-o zi foarte importantă, începutul unui nou capitol din viețile lor. 

Noul an școlar a venit cu un val de emoții atât pentru prichindei, cât și pentru mamele lor, care i-au făcut vedete pe social media. Mândre de micii școlari îmbrăcați în ținute pe măsura evenimentului, celebritățile nu au întârziat să-i posteze pe Instagram.

Cea care a furat startul a fost Andreea Mantea, care a postat fotografii din prima zi de școală a fiului ei, David, care a trecut în clasa a patra.

Împreună cu fotografiile, aceasta i-a transmis și un mesaj deosebit băiețelului, în care i-a urat un an nou plin de reușite și de lucruri frumoase.

„Gata! Furăm startul și pornim într-un nou an școlar! #Year4B, bine ai venit! Să fie un an binecuvântat cu lucruri bune, frumoase, descoperiri magice, rezultate fantastice, multă răbdare șiii…distracție! 

Doamne ajută să fie un an școlar minunat atât pentru copii cât și pentru cadrelele didactice!”,  a

fost urarea Andreei Mantea.

Fiul prezentatoarei de la ,,Casa iubirii'' a început orele mai devreme deoarece, anul acesta, mama lui l-a înscris la o școală privată.

Citește și: Andreea Mantea a dezvăluit secretul unei siluete de invidiat: „Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu". Totul ar porni de la nivel psihic

Oana Roman a împărțit emoțiile cu fiica ei

O altă apariție la festivitatea de început de an a fost Oana Roman, care și-a însoțit fetița, Isa. La fel ca Andreea Mantea, și această mămică și-a transferat fiica într-o nouă școală, unde a intrat în clasa a treia. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Actuala școală a Isei le va oferi elevilor activități didactice mai interactive. De asemenea, micuța face parte dintr-o clasă cu mai puțini colegi.

„Poza tradițională din prima zi de școală a anului nou. Azi începe un nou drum, într-o școală nouă. Doamne ajută! Și evident că e mega trafic. Venim, dar nu ne-am imaginat că va fi atât de aglomerat.

Prima zi de școală clasa a 3-a la noua școală.

Un nou început pentru Isa, un sistem de învățământ diferit, în sensul bun. Mai puțini copii în clasă și mai multe activități și laboratoare.(...)

Am mutat-o la o școală privată care se află aici, foarte aproape în Pipera, și îmi este și mie mai aproape de casă.”,  a scris Oana Roman în descrierea pozei cu fiica ei, din prima zi de școală.

Citește și: Oana Roman, dezamăgită de fostul soț „Tatăl ei a ales să nu vină” Ce s-a întâmplat cu fiica vedetei în prima zi de școală

Ilinca Vandici nu a lipsit, nici ea, din curtea școlii

Ultima, dar nici cea din urmă, care a participat la startul școlii este Ilinca Vandici. Aceasta i-a fost alături băiețelului ei, Zian, în curtea școlii, unde cel mic urma să-și întâlnească profesorii.

Bineînțeles că prezentatoarea de la ,,Bravo, ai stil!'' a captat momentul și i-a arătat întregii sale comunități clipele emoționante prin care a trecut alături de micul ei școlar.

„11.09.2023 Prima zi de școală! Sufletul meu,

Îți doresc să ai mult succes pe toate planurile, să te bucuri in fiecare clipa de universul ce se deschide de azi in fața ta, să fii curios, creativ și mereu intuitiv. Sa-ți păstrezi energia superbă și să nu uiți niciodată că eu sunt mereu acolo, lângă tine!

Mi-aș dori să te poți vedea prin ochii mei pentru a înțelege cât de mândră sunt de tine și cât de mult te iubesc! Până la stele și dincolo de ele! Mult succes tuturor copiilor în noul an școlar!”, a fost mesajul care a însoțit fotografia Ilincăi cu Zian îmbrăcat în uniformă, pregătit de un nou început.

Citește și: Ilinca Vandici și Andrei Neacșu au parcurs toți pașii necesari pentru divorț. Iată când au fost semnate actele