Emotii mari pentru Wilmark! Fiul lui, Loukas, a inceput scoala

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 04 oct 2020, 07:50

Toamna se numara bobocii, iar prima zi de scoala a debutat cu mari emotii pentru Denisa Nechifor si Wilmark.

Piticii lor,Rania si Loukas, sunt de acum scolari, iar noi am urmarit cu atentie pregatirile pentru ziua cea mare. Concluzia mea este una simpla: nimic-nimic nu mai e ca pe vremea mea!!!

Haosul asta s-a produs cu un motiv bine intemeiat! A inceput SCOALA, iar copiii mondenilor au fost plini de emotie, la fel ca parintii lor! S-au rasturant caiete si s-au varsat lacrimi de crocodil!
Repetam ambiantele din primul jingle

Pana sa invete despre bataliile românilor cu turcii, Rania, fetita Denisei si a lui Adrian Cristea, si-a dorit rechizite mai…fitoase.

Cumva…TOATE trebuie sa aiba o legatura cu un personaj din desenele animate, din ziua de astazi.

Mai cumparam: penar cu Violeta, plastilina cu Violeta, carioci cu Violeta, si caiete tot cu… VIOLETAAAAA! Numai ca…Cum ce-au facut? Au devastat magazinul pentru niste caiete cu Violeta! Asta au facut! E MUSAI sa ne uitam si noi la acest serial!

Daca in cazul lor, s-au cheltuit mii de lei pe rechizite siii… emotiile nu au fost atat de mari, cateva zile mai tarziu…In vreme ce Loukas isi vede linistit de micul dejun, pe parinti ii apuca … tremuratul!##VIDEO122727##

Loukas
isi pune uniforma, iar Joaquin nu se lasa pana cand nu imbraca si el… un sacou! Mai e putin si se suna de intrare, iar familia Hernandez se pregateste sa iasa pe usa! Doar mezinul ramane acasa, in grija bonei. Off. Despartirea dintre frati nu este deloc … usoara!

De acasa si pana la scoala nu este drum lung. Doar cateva minute cu masina. Odata ce am ajuns in fata scolii, Loukas a prins curaj si a debutat  in meseria de reporter… la Kanal D.



Si Loukas vrea sa aiba doua meserii! Apropo de masina timpului, va propunem sa calatorim putin in trecut! Ajungem FIX in prima zi de scoala a unor vedete autohtone!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.