Emoții puternice și situații critice ni se dezvăluie în episodul din această seară al serialului “Melek”

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 aug 2023, 17:17
Foto(8)

Fanii serialului “Melek” își vor revedea astăzi personajele preferate puse în situații critice, într-un nou episod al îndrăgitei producții, difuzată de la ora 20:00, la Kanal D.

Întregul demers dureros demarat de Alpay în ceea ce privește custodia celor trei copii ai săi cu Melek o vor pune pe încercata mama, din nou, în situații greu de gestionat, pline de emoție, iar cei trei copii ai cuplului le vor resimți, și ei, la intensitate maximă. Ultima discuție dintre Alpay și fiica sa și-a pus însă amprenta decisiv în sufletul bărbatului, iar ceea ce va mărturisi acesta în cadrul procesului pentru custodia copiilor săi va șoca întreaga audiență.

Emoții puternice și situații critice ni se dezvăluie în episodul din această seară al serialului “Melek”

Telespectatorii îl vor revedea de dată această pe Kenan, tatăl lui Adnan și bunul prieten al lui Alpay, într-o postură care va surprinde, atunci când bărbatul decide să treacă de partea încercatei Melek și a copiilor acesteia. Destinul pare să îi surâdă încercatei mame, după o lungă perioada de suferință.

Citește și: Micuțul Seyit Ali din serialul Melek a cucerit publicul încă de la primele apariții pe micile ecrane! Iată cum arată talentatul Poyraz Ar, la aproape trei ani de la încheierea filmărilor

Familia Șirhan nu este nici ea lipsită de noi încercări, situații care îi vor pune din nou, la încercare, pe membrii acesteia atunci când Omer decide să părăsească casa părintească pentru a-și construi o viață alături de Defne.

Dacă Zumrut și Cumali nu pot accepta o relație, între Omer și Defne, iată că Vildan decide să rămână de partea iubirii și acceptă cu bucurie decizia fiului său.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este și câți ani are Beyhan din serialul Melek! Iată cum arăta celebra actriță Birsen Dürülü în urmă cu trei decenii, când a debutat pe platourile de filmare

Așadar, nu vor lipsi momentele tensionate, dar și emoțiile puternice pe care fanii serialului “Melek” le vor încerca astăzi, odată cu difuzarea unui nou episod, de la ora 20:00, la Kanal D, și totodată, vor putea afla ce lucru neașteptat îi va cere Alpay fostei sale soții, ce decizie radicală va lua Zumrut, dacă nepotul ei va părăsi casa părintească, și mai ales, ce se va întâmplă atunci când Adnan, tânărul obsedat de frumoasa Defne, revine în viața acesteia.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.