Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Andreea și Emanuel au avut parte de surpriza vieții lor! Părinții acestora au venit în vizită în platoul emisiunii! „La început am fost mai sceptici!” Iată cum au reacționat cei doi îndrăgostiți! 

Author: Ana Filip
Actualizat: 30 oct 2022, 15:03
Foto(7)

Andreea și Emanuel au trecut prin-un carusel de emoții și situații palpitante în ediția de sâmbătă, când părinții lor și-au făcut apariția în Casa iubirii! 

În ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii, emoțiile și dragostea au plutit în aer deoarece Andreea și Emanuel au avut parte de o surpriză colosală. Cei doi îndrăgostiți au fost luați prin surprindere de venirea părinților lor, care și-au făcut apariția pe rând atât în casă fetelor cât și în casă băieților. 

Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Andreea și Emanuel au avut parte de surpriză vieții lor! Părinții lor au venit în platoul emisiunii

În vreme ce tatăl Andreei a intrat inițial în casa băieților pentru a-l cunoaște mai bine pe Emanuel, tatăl lui și-a făcut apariția în casa fetelor pentru a purta o primă conversație cu Andreea. Iar între timp, mamele celor doi îndrăgostiți s-au întâlnit în camera roșie, acolo unde au purtat o discuție plăcută și armonioasă despre copiii lor, încercând să îi cunoască mai bine și trecându-i prin filtrul critic de viitoare soacră.  

Prima impresie a lui Emanuel despre tatăl iubitei lui a fost aceea că a simțit că se regăsește perfect în felul lui de a fi și că au același spirit de glumă. Aceleași impresii plăcute le-a avut și tatăl Andreei despre iubitul fiicei sale.

La un moment dat însă, tatăl Andreei a făcut o glumă uluitoare, afirmând că această are doi copii, moment în care toți băieții au rămas șocați, însă totul a culminat cu multe zâmbete deoarece fusese doar o glumă pentru a se mai destinde

atmosfera și a se mai scapă de emoții.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, vizibil emoționată si marcata in mod plăcut de venirea părinților lor in Casa iubirii, Andreea a declarat faptul că iubitul ei, Emanuel se aseamănă foarte mult cu tatăl ei și este așa cum ea și-a dorit mereu să fie bărbatul de lângă ea. 

„L-am regăsit pe Emanuel în tatăl meu! Întotdeauna am spus să am pe cineva care este că tati! Și Manu este din foarte multe puncte de vedere foarte asemănător lui!”, a mărturisit Andreea. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.