Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Concurenții vor face nominalizări neașteptate! Aflați cine va intra în cursa de eliminare și ce se va întâmpla duminică, 24 septembrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 sep 2023, 09:25

Momente emoționante și lacrimi în Gala de astăzi a emisiunii Casa iubirii! Andreea Mantea va face un anunț important! Nominalizările făcute de concurenți vor declanșa situații tensionate și multe lacrimi!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare pe micile ecrane noi momente uluitoare, noi concurenți dornici să își caute jumătatea, dar și multe tensiuni și răsturnări neașteptate de situație. După ce în Gala precedentă Irina a fost cea care a părăsit emisiunea, în această săptămână băieții au avut parte de o mare surpriză deoarece o nouă concurentă și-a făcut apariția în pragul casei lor și a făcut furori cu aspectul ei fizic și felul ei de a fi.

Tânăra a mărturisit că a venit să ii cunoască mai bine pe Cosmin și pe Laurențiu pe care i-a admirat din prima clipă în care i-a văzut, însă ambii concurenți i-au transmis mai voalat sau nu că nu își doresc o perioada de cunoaștere cu ea. Gala de mâine se anunță una plină de multe emoții și suspans, deoarece se vor face din nou nominalizări și trei concurenți for ajunge în pericol de eliminare.

Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Concurenții vor face nominalizări neașteptate

În ediția de duminică, 24 septembrie 2023, în Casa iubirii va predomina o atmosferă tensionată și emoționantă deoarece concurenții vor fi nevoiți să facă din nou nominalizări spre eliminare și se vor declanșa momente pline de suspans.
Întrebată cu cine va vota, Cristina a răspuns că îl va nominaliza pe Robert deoarece a jignit-o de multe ori, în vreme ce Larisa a mărturisit că nu știe pe cine să voteze și atunci l-a nominalizat aleatoriu pe Cosmin.

Pe de altă parte, Antoni o va nominaliza pe Catinca, iar Ionuț o va vota tot pe Catinca. În cele din urmă tânăra va izbucni în lacrimi deoarece nu și-ar dori să plece încă acasă.

„Am zis că nu mai plâng, scuzați-mă!”, va spune Catinca.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

În cele din urmă, George o va nominaliza tot pe Catinca, iar tânăra va fi în pericol de eliminare și își va aștepta verdictul spre finalul ediției de Gala de mâine.

Citește și: „Eliminați-mă”. Lorena a ajuns la capătul răbdărilor! Concurenta este deranjată de glumele nesărate pe care Laurențiu le face cu alte fete din casă. Laurențiu pune piciorul în prag și o acuză că joacă teatru

Citește și: Julia este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra este gata să frângă inimi! „Am venit pentru doi băieți!” Iată cine sunt cei doi concurenți care i-au atras atenția

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.