Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Lorena și Laurențiu, pedeapsă dură după încălcarea regulamentului! Decizie finala!

Author: Marina Ionescu

Ediția de joi, 10 august, a emisiunii Casa iubirii a fost una extrem de tensionata pentru concurenții care au încălcat regulamentul.

Concurenții din Casa iubirii au avut parte de o atmosferă tensionată în ediția de astăzi. Andreea Mantea a dezvăluit ce decizie s-a luat în privința celor patru concurenți care s-au întâlnit în afara emisiunii matrimoniale.

Citește și: Andreea Mantea, anunț important: ''Regulamentul emisiunii a fost încălcat!'' Concurenții au recunoscut de ce au luat această decizie: "M-am îndrăgostit"

Emoții și lacrimi în Casa iubirii! Lorena, Laurențiu, Irina și George sunt în fața unei decizii cruciale!

Momente dramatice joi, în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț important pentru Lorena, Laurențiu, Irina și George. După ce s-au întâlnit în afara emisiunii, Laurențiu a mărturisit tot ce s-a întâmplat în hotelul unde sunt cazați băieții. Astfel, cei patru concurenți au fost puși în fața unei decizii cruciale.

Andreea Mantea a dezvăluit dacă Lorena, Laurențiu, Irina și George vor fi sau nu descalificați, după ce au încălcat regulamentul emisiunii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

După câteva momente pline de emoții și suspans, prezentatoarea emisiunii Casa iubirii a anunțat că cei patru concurenți nu vor fi descalificați, dar vor primi o pedeapsă aspră! Mai exact, Lorena și Laurențiu, deoarece ei au inițiat întâlnirea în afara emisiunii. Irina a primit doar un avertisment, iar George a fost înțeles, deoarece era în camera lui.

Citește și: Un nou cuplu în Casa iubirii! Catinca și Cosmin, prima întâlnire romantică! Iată de ce surprize si peripeții au avut parte cei doi concurenți la primul lor date! „Nu m-aș vedea cu nimeni din casă în afară de tine!”

''Noi am fost ușor impresionați de Laurențiu și de ceea ce ne-a spus în momentul în care a venit să recunoască și să ne spună povestea. De aceea v-am cerut și vouă părerea, aveam nevoie și de părerea voastră, să vedem cu vedeți voi lucrurile, pentru că ne era teamă să nu greșim. Decizia a fost luată! În ceea ce îi privește pe cei patru concurenți, care au încălcat regulamentul emisiunii, s-a luat decizia să nu fie descalificați.

Venim cu pedepse pe care le vor primi doar Lorena și Laurențiu. Irina și George nu vor fi pedepsiți'', a anunțat Andreea Mantea.