Emotii si presiune in jocul pentru comunicare la Survivor Romania! Jador sufera o accidentare cumplita pe traseu! Umariti o editie incendiara duminica, 28 februarie, de la 20:00, pe Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 feb 2021, 01:25
survivor romania 2021 Foto(7)
Jador sufera o accidentare dura pe traseu in jocul de comunicare.

Faimoșii și Războinicii se vor infrunta intr-un nou joc cu miza uriasa la Survivor Romania, comunicarea cu cei dragi.

Conditiile dificile din Republica Dominicana, lipsa hranei, traseele complicate, dar și dorul de casa si de toti cei dragi ii determina pe concurentii de la Survivor Romania 2021 sa cedeze in anumite momente. Daca in zilele trecute au luptat pentru recompense si imunitate, de această dată, Faimoșii și Războinicii se vor infrunta intr-un joc pentru comunicare, a carui miza ii va determina pe toti sa lupte cu mare incrancenare pe traseu pentru a reusi sa castige.

Jocul pentru comunicare ii motiveaza pe Faimosi si Razboinici si ii va pune la grele incercari!

Toti concurentii simt acut lipsa celor dragi, astfel ca miza jocului pentru comunicare le va alina putin dorul de casa si mai ales de cei dragi din viata lor. De aceasta data, concurentii echipei invingatoare vor primi mesaje audio din partea iubitilor, iubitelor, sau a persoanelor speciale din viata lor.

Vestea ca pot primi pentru prima data mesaje audio de la oamenii iubiti pe care i-au lăsat acasa, în România, îi va emotiona teribil până la lacrimi atât pe concurenții din echipa Războinicilor, cât și pe cei din tabăra Faimoșilor. Mai mult decat atat, unii dintre ei se vor prabusi la pamant de emotii si de dor atunci cand afla in ce consta miza uriasa a jocului de comunicare de saptamana aceasta.

De aceasta data, concurentii sunt decisi să lupte cu toate armele pentru a castiga acest joc, lucru care se va vedea pe traseu, unde se vor duela pana la epuizare.

Jador sufera o accidentare dura pe traseu!

Presiunea si emotiile uriase din timpul jocului pentru comunicare isi vor spune cuvantul asupra tuturor concurentilor. In lupta sa teribila pentru a aduce cat mai multe puncte pretioase echipei sale, Jador sufera o cumplita accidentare pe traseu si va avea nevoie de ingrijiri medicale specializate, astfel ca Faimosul va fi transportat cu ambulanta la spital.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emotii si suspans in consiliul de eliminare la Survivor Romania! Cine va parasi competitia?

Dupa trei infrangeri consecutive suferite in aceasta saptamana la Survivor Romania, Faimosii au moralul la pamant, mai ales ca ii asteapta inca o seara extrem de dificila cu un nou consiliu de eliminare, in care vor mai pierde un coechipier.

Faimosii vor trece din nou prin mari emotii si mult suspans in cadrul consiliului de eliminare, deoarece vor astepta cu sufletul la gura verdictul serii.

Doua concurente din echipa rosie, Roxana Nemes si Elena Marin, au fost deja nominalizate spre eliminare, carora li se va mai adauga o colega sau un coleg, in urma nominalizarii facute de catre favoritul publicului.

Cine va castiga in jocul pentru comunicare, ce probleme vor intampina concurentii pe traseu, dar si cine va parasi competitia, puteti afla urmarind ediția de duminica a emisiunii Survivor Romania 2021, difuzata la Kanal D, de la ora 20:00!

Citeste si: Scandal teribil intre Musty, Jador si Sorin in consiliul de nominalizare! De la ce anume a izbucnit disputa celor trei?

Citeste si: Faimosii au nominalizat! Pe CINE vor sa trimita acasa? Ea este a doua concurenta aleasa spre eliminare!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.