Emoții și suspans în Gala din 7 aprilie! Larisa, Cosmin și Patrick au ajuns în pericol de eliminare! Cine a părăsit Casa iubirii! „Acum pot să plâng de bucurie!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2024, 18:19
video Foto(4)

Momente copleșitoare în Casa iubirii! Larisa, Cosmin și Patrick au fost nominalizați spre eliminare! Iată cine a părăsit emisiunea!

Al treilea sezon al emisiunii Casa iubirii aduce în continuare, în atenția telespectatorilor noi momente spectaculoase, noi concurenți dornici să își caute jumătatea cu adevărat, care deseori se confruntă cu răsturnări uluitoare de situație și cu provocări de senzație. Dacă în ediția de sâmbătă, concurenții au avut parte de o surpriză plăcută venită din partea lui Robert și a partenerei sale, care au anunțat că formează oficial un cuplu în cadrul show-ului, în ediția de astăzi, a predominat o atmosfera tensionată și plină de emoții și suspans, deoarece a fost o Gala eliminatorie.

Cine sunt concurenții care au așteptat cu mari emoții verdictul Galei adus de Andreea Mantea

În ediția din 7 aprilie, concurenții din Casa iubirii au avut parte de emoții uriașe și mult suspans deoarece Andreea Mantea a anunțat că va fi o Gala eliminatorie și nimeni nu îl va putea salva pe cel sau cea care se va află în pericol iminent de eliminare.

Citește și: Ce surpriză le-a făcut Andreea Mantea lui Robert și Giuly după ce aceștia au anunțat că formează oficial un cuplu în Casa iubirii: „Ați primit drept cadou...”

După ce fiecare concurent și-a exprimat votul pentru unul dintre colegii săi, Andreea Mantea i-a chemat în față pe cei trei nominalizați spre eliminare: Larisa, Cosmin și Patrick.

De departe, pentru Ștefania au fost cele mai dificile momente deoarece partenerul ei s-a aflat printre cei în pericol de eliminare și a fost nevoită să aștepte cu sufletul la gură ce se va întâmpla. Pe de altă parte, Larisa părea fericită că se află în acea postură deoarece așa cum declarase anterior își dorea să plece acasă.

Cine a părăsit emisiunea "Casă iubirii" în Gala de duminică, 7 aprilie

În cele din urmă, Andreea Mantea a anunțat că primul care se salvează dintre cei trei nominalizați spre eliminare este Patrick. Tânărul le-a mulțumim tuturor celor care l-au votat și în această săptămână și apoi și-a reluat locul alături de colegii săi. În vreme ce Larisa și Cosmin au rămas pe podiumul eliminării.

Citește și: Roberta, decizie radicală în privința lui Ștefan! „Am vrut să clarific ceva cu el!” Iată cum a reacționat concurentul și ce discuții s-au declanșat în Casa iubirii

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

După câteva momente de suspans și emoții teribile, prezentatoarea emisiunii a anunțat răspicat că cel care rămâne în Casa iubirii este Cosmin, iar Larisa va pleca acasă. Vizibil emoționat dar și extrem de bucuros că va reveni alături de iubita lui în cadrul show-ului, Cosmin și-a luat rămas bun de la Larisa și a revenit lângă colegii lui.

Pe de altă parte, Larisa a izbucnit în lacrimi însă a subliniat ferm că plânge de fericire, pentru că i s-a îndeplinit în sfârșit dorința de a pleca acasă.

Tânăra a mărturisit că se bucură cu adevărat că a fost eliminată deoarece își dorea enorm să ajungă acasă, la Iași.

Larisa: „Vai ce mă bucur! Acum pot să plâng de bucurie!”

Andreea Mantea: „Larisa, plângi?”

Larisa: „De bucurie, pe cuvântul meu! Pentru că nu mai puteam! M-am emoționant foarte tare! Mi-am făcut un film în capul meu! Am zis că o să plece Cosmin și toată lumea o să dea vină pe mine! Eram foarte stresată! Doamne, ce mă bucur!”