Emotii si suspans in Gala Puterea dragostei! Cristina Mihaela a anuntat cine este Favoritul Saptamanii si cine a parasit emisiunea! Ce mesaj a dezvaluit Cutia Pandorei?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 aug 2021, 20:00
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii!
Sursa: Captură KANAL D

Gala Puterea dragostei de duminica, 4 iulie 2021, a fost marcata de multe tensiuni iscate intre concurenti, dar si de emotii atunci cand unul dintre ei s-a aflat in pericol de eliminare!

De departe cea mai asteptata editie a saptamanii la Putrea dragostei este Gala de duminica, deoarece toti concurentii sunt curiosi sa afle care dintre ei va fi desemnat lider suprem al casei pentru saptamana urmatoare si castigatorul premiului de 1500 de euro, dar si cine va pleca acasa.
Si de aceasta data voturile telespectatorilor au avut un rol extrem de important pentru ca acestia au hotarat situatia concurentilor pentru saptamana ce s-a incheiat.


Pe de alta parte, concurentii de la Puterea dragostei au fost si ei nevoiti ca de fiecare data sa voteze in secret un concurent pe care nu si-l mai doresc in emisiune. Astfel, dupa ce si-au exprimat voturile, acestia i-au adus in pericol de eliminare pe Victor si pe Teodora, cei mai noi concurenti din casa iubirii.

Cine a fost desemnat Favoritul Saptamanii si cine a fost eliminat? Ce dezvaluit Cutia Pandorei?

In Gala din aceasta seara, lupta pentru premiul de 1500 de euro si pentru titlul de Favorit al Saptamanii si lider suprem al casei s-a disputat intre Alexandra, Aya si Adelina pe de o parte si Alex Stoica, Marinescu si Radu, pe de alta parte. Insa in cele din urma, Cristina Mihaela a anuntat faptul ca cei doi favoriti ai acestei saptamani au fost desemnati de catre public tot Alexandra si Marinescu.


Ulterior prezentatoarea emisiunii i-a invitat in fata pe cei doi Favoriti ai publicului Marinescu si Alexandra si respectiv pe Victor si Teodora, aflati in pericol de a parasi competitia, in care au intrat relativ recent.

Dupa cateva clipe de suspans, Cristina Mihaela a anuntat ca Marinescu a primit cele mai multe voturi din partea telespctatorilor si astfel el a castigat premiul si va fi liderul suprem al casei in saptamana urmatoare.

In mod normal, daca Marinescu a fost declarat Favoritul Saptamanii, Victor s-a salvat automat de la eliminare, iar cea care ar fi trebuit sa paraseasca emisiunea ar fi fost Teodora. Insa Cristina Mihaela a decis sa dea citire mesajului din Cutia Pandorei, care a dezvaluit faptul ca in Gala aceasta nu va pleca acasa niciun concurent, dat fiind ca la inceptul saptamanii Cristina Comanici a fost descalificat si a plecat din casa iubirii.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Victor de la Puterea dragostei este cel mai nou concurent! Pentru cine a venit carismaticul fotomodel si ce DETALII uluitoare au iesit la iveala despre el!

Citeste si: Panica mare in Gala Puterea dragostei! Cristina Mihaela cere ajutor concurentilor! "Stati ca iau foc!"

 

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.