Emotii, suspans, riscuri asumate, in editia de maine “Vrei sa fii milionar?”

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 24 nov 2018, 18:50

Alin Benea, concurentul care a incheiat editia precedenta “Vrei sa fii milionar?” continua, in editia de luni, drumul catre marele castig, din cadrul celui mai indragit quiz de cultura generala din Romania.

Revenit cu forte proaspete in platoul emisiunii, Alin asteapta nerabdator intrebarea pe care Teo Trandafir va trebui sa i-o adreseze si care ii poate aduce concurentului suma de 5 000 de lei, daca va oferi raspunsul corect, dar si posibilitatea de a avansa catre urmatorul prag al concursului.

Intrebarea “Care dintre urmatoarele personalitati a fost sotul reginei Cleopatra a Egiptului?” i-a dat mari emotii concurentului Alin care, nemaiavand variante ajutatoare la care sa poata apela in vederea obtinerii unui raspuns pe care sa fie “sigur”, a trebuit sa cantareasca bine ce solutie va da.

Daca a reusit Alin sa gaseasca varianta corecta de raspuns si ce sfat i-a oferit Teo concurentului, cand a vazut ca acesta este aproape “paralizat” de emotii, aflati in editia de maine, “Vrei sa fii milionar?”, de la ora 22:30.