Emoții teribile în Casa iubirii! „Am avut grețuri în ultima perioadă!” Prima reacție a lui Ionuț, după ce Larisa l-a anunțat că ar fi însărcinată! Iată cum a trecut Ionuț testul suprem al iubirii!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 nov 2022, 08:41
casa iubirii Foto(4)

Larisa l-a supus la grea încercare pe Ionut

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de astăzi, Larisa l-a pus pe jar pe Ionuț, după ce i-a spus că ar fi însărcinată! Iată cum a reacționat tânărul, dar și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!

După ce în ediția de miercuri, în Casa iubirii s-au iscat tensiuni aprige între Bianca și Alin, după ce tânăra s-a supărat cumplit pentru că iubitul ei nu o ascultase cu atenție și fusese focusat pe alte detalii din casă băieților, în ediția de astăzi, un alt cuplu va fi pus la grea încercare. Larisa a pus la cale o farsă de proporții iubitului ei, iar Ionuț va trece de la extaz la agonie după ce va află neașteptată veste despre posibilă sarcina a iubitei lui.

„Am avut în ultima perioada grețuri!” Prima reacție a lui Ionuț, după ce Larisa l-a anunțat că ar fi însărcinată

Citește și: Iancu Sterp, singurul membru al familiei care i-a transmis un mesaj fratelui său, Culiță, după ce a fost reținut de polițiști: "Campionii nu mor niciodată"

Încă de la prima oră a dimineții, Larisa s-a gândit să îi pregătească o farsă de zile mari lui Ionuț.

Vizibil emoționată, dar și foarte curioasă să descopere cum va reacționa iubitul ei, Larisa a decis să îi spună că este însărcinată, punându-l în față faptului împlinit, pentru a-l supune astfel la testul suprem al relației lor. Tânăra le-a explicat mai întâi fetelor ceea ce are de gând să facă și a cerut permisiunea producției pentru a pune în aplicare planul.

În cele din urmă, Ionuț își face apariția în casa fetelor, iar Larisa îl întâmpina cu zâmbetul pe buze și îl poftește în grădina pentru a discuta, invocând că vrea să îi transmită

ceva foarte important. Deși pare sceptic, Ionuț acceptă invitația iubitei lui și se retrag să converseze între patru ochi, fără să își imagineze ceea ce îl așteaptă.

Larisa: Am avut în ultima perioada grețuri! Vorbesc foarte serios! Ascultă-mă un pic! N-am avut cum să vorbesc cu ține! Nu știu dacă o să fie totul ok, e la început, dar îți zic sincer, sunt însărcinată! Uită-te în ochii mei, pe bune, vorbesc foarte serios!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ionuț: Nu te cred!

Larisa: De ce nu mă crezi? Tu crezi că vin eu cu chestii de astea aici în emisiune? Va rog frumos să-mi aduceți încă un test să-l fac în față lui Ionuț!

Citește și: Larisa și Andreea, scandal de proporții în Casa iubirii! „Nu țipi la mine!” Iată ce reacție a avut Ionuț și cum a intervenit pentru a-și proteja iubita!

Citește și: ”Casa Iubirii” este zguduită de o nouă veste! Larisa, dezvăluiri fără precedent: ”Sunt însărcinată” Aflați cum a reacționat Ionuț, joi, 17 noiembrie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?