Emoții teribile în Gala Puterea dragostei! Cine a părăsit emisiunea și cine a fost desemnat Favoritul săptămânii! Ce mesaj uluitor a dezvăluit Cutia Pandorei?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 nov 2021, 20:34

Cristina Mihaela a adus verdictul serii

Sursa: Captură KANAL D

Cristina Mihaela a anunțat verdictul serii: cine este Favoritul Săptămânii și cine a părăsit emisiunea Puterea dragostei!

Gala Puterea dragostei de astăz i a fost marcată de multe răsturnări de situație, momente tensionate și chiar certuri aprige între concurenți, care că de fiecare dată au așteptat cu multe emoțîi deznodământul serii, pentru a află cine va pleca acasă și cine va fi desemnat favoritul săptămânii și liderul suprem al casei în săptămâna următoare. Astfel, la finalul serii încă un concurent sau o concurență a părăsit casă Puterea dragostei.

Cristina Mihaela a anunțat cine este Favoritul Săptămânii și cine este eliminat? Ce mesaj a avut Cutia Pandorei?

Ca de fiecare dată, pe de o parte concurenți așteaptă cu sufletele la gură verdictul serii, însă și telespectatorii sunt curioși să afle cine va pleca acasă și cine va fi liderul casei. Și această ediție de Gală a fost una tensionată și plină de emoții, deoarece toți concurenții sunt presați de faptul că oricare dintre ei va putea fi în pericol de eliminare și astfel și-au controlat greu stările nervoase.

Un rol hotărâtor și important l-au avut telespectatorii, care și-au putut exprimă susținerea pentru concurenții pe care îi preferă încă în casă iubirii, după ce au analizat în prealabil toate situațiile desfășurate în săptămâna care s-a încheiat.

Gala Puterea dragostei sezonul 4. Cine a fost eliminat

În emisiunea de sâmbătă, Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete: Adriana, Adelina și Georgiana și totul celor mai votați trei băieți: Mădălin, Radu și Iacob.

Iar în Gala de astăzi, Prezentatoarea emisiunii a transmis cine sunt față și băiatul favoriți ai săptămânii. Astfel, ditre cei mai sus enumerați, cei mai votați au fost de această dată Mădălin și Georgiana, spre surprinderea lui Radu care nu se aștepta că publicul să nu îl mai voteze în număr mare.

După ce concurenții au mers rând pe rând să facă nominalizări spre eliminare dintre cei pe care nu și-i mai doresc în casă iubirii, Cristina Mihaela i-a chemat în față pe cei doi favoriți, Mădălin și Georgiana și respectiv pe cei doi concurenți aflați în pericol

de eliminare, Ahmet și Roxana.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: ”Puterea Dragostei” se mută într-o nouă casă, în Bucuresti! Se dă startul castingului pentru noul sezon „Puterea Dragostei”

După câteva momente de suspans, Cristina Mihaela a anunțat faptul că Georgiana a fost desemnată de public Favorita săptămânii și câștigătoarea premiului de 1500 de euro, în vreme ce Ahmet a fost cel care a părăsit emisiunea, spre uluirea tuturor, care încă mai sperau că acesta va fi salvat de Cutia Pandorei.

Însă de această dată, mesajul dezvăluit de Cutia Pandorei a transmis faptul că toți concurenții vor avea parte în zilele următoare de momente de relaxare, astfel, aceștia vor merge împreună la bowling.

Citeste si: Publicul a decis! Cristina Mihaela a anunțat topul celor mai votate trei fete și topul celor mai votați trei băieți de la Puterea dragostei, în această săptămână!