Emoții teribile pentru Radu și Larisa! Mamele lor își fac apariția în Casa iubirii! Aflați cum vor reacționa Kinga și Ionuț în prezența celor două femei, sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 16:00 și 19:00 la Kanal D!

Author: Ana Filip
Actualizat: 23 sep 2022, 19:00
Foto(4)

Momente emoționante în Casa iubirii! Mama lui Radu și mama Larisei vin în platoul emisiunii și vor stârni valuri de reacții în rândul concurenților!

După ce în ediția de vineri, concurenții au asistat neputincioși la ceartă aprigă dintre Kinga și Radu și la despărțirea lor definitivă, în ediția de sâmbătă, concurenții rămași în Casa iubirii au parte de emoții uriașe. Însă cei mai emoționați și uluiți vor fi Larisa și Radu deoarece mamele lor își vor face apariția în platoul emisiunii.

Emoții teribile pentru Radu și Larisa! Mamele lor își fac apariția în Casa iubirii! Aflați cum vor reacționa Kinga și Ionuț

În ediția de sâmbătă a emisiunii Casa iubirii, concurenții vor fi luați prin surprindere de apariția inopinată a mamei lui Radu și a mamei Larisei. Cele două mame vin în vizită însă totodată vor avea ocazia să descopere mai multe detalii despre relațiile pe care copii lor le au în cadrul show-ului sau le-au avut și totodată să le acorde câteva sfaturi utile acestora.

Prima care va intră în Casa iubirii va fi mama lui Radu, spre marea lui uluire, deoarece nu se aștepta că cea mai importantă femeie din viața lui să vină în emisiune. Vizibil emoționat, Radu încearcă din răsputeri să își ascundă trăirile și să adopte un comportament adecvat de dragul mamei sale. Mai mult decât atât el și Kinga vor putea merge împreună cu mama lui în camera roșie pentru a purta o discuție serioasă despre decizia lor de a se despărți.

Citeste si: Xenia și Alin în pragul despărțirii definitive! Bianca a profitat de ocazie pentru a-și mărturisi sentimentele față de Alin! Iată ce reacții s-au stârnit în Casa iubirii!

Mama lui Radu: Kinga, ia spune-mi și mie! Până la urmă mergeți înainte, sau am înțeles că va opriți!

Kinga: Radu a spus ieri să rămânem prieteni!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Mama lui Radu: Doar atât! Doar prieteni! Nu vreți nimic mai mult!

Kinga: Asta a fost decizia lui!

Pe de altă parte, în Casa iubirii își va face apariția și mama Larisei, care vine hotărâtă să o convingă pe fiica ei să adopte altă atitudine și să se schimbe, astfel încât să fie pe placul lui Ionuț. Iar concurentul are de gând sa ii dezvăluie mamei Larisei tot ceea ce are pe suflet.

Ionuț: Am voie să te pârăsc la mama ta, Larisa!

Mama Larisei: Orice ai de spus, trebuie să discutăm! De asta am venit!(...) Nu sunt mândră de ce am văzut la televizor! Efectiv eu am vrut să nu mai vin!(...) Tu trebuie să te schimbi!

Citeste si: Kinga și Radu, în pragul despărțirii definitive! „N-am venit în emisiune să mă umilești tu pe mine” Iată ce replici acide și-au spus în Casa iubirii și care a fost decizia lor finală!