Emoții uriașe în Casa iubirii! Alex, declaratie de iubire pentru Bianca: "Te iubesc!" Aflați ce se va întâmpla, vineri, 14 aprilie, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 13 apr 2023, 22:33
Foto(4)

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc vineri, 14 aprilie, la Kanal D. Cristina nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a izbucnit în lacrimi!

Vineri, 14 aprilie, are loc o nouă ediție incendiara “Casa iubirii”. Concurenții vor fi total surprinși de ceea ce se va întâmpla între Alex și Bianca. Mâine, telespectatorii emisiunii vor avea parte de o nouă ediție plină de surprize.

Citește și: Momente emoționante și lacrimi de bucurie pentru Radu astăzi, în Casa iubirii! Concurentul și-a sărbătorit ziua de naștere și a primit cea mai mare surpriză chiar din partea surorilor sale!

Emoții uriașe în Casa iubirii! Alex, declarație de iubire pentru Bianca: ,,Te iubesc!"

Dragostea plutește în Casa iubirii! Alex și Bianca merg în Camera Roșie, unde au parte de câteva momente tandre. Cei doi se sărută pasional și își împărtășesc iubirea pe care o au unul față de celălalt.

Văzând dragostea dintre Alex și Bianca, una dintre concurente spune: "Vrei să fii soția mea?"

Fericirea și iubirea i-a cuprins pe cei doi concurenți din Casa iubirii. Aceștia s-au deschis și și-au mărturisit sentimentele pe care le au unul pentru celălalt. Astfel, Alex și Bianca s-au lăsat purtați de sentimente și și-au declarat primul ”Te iubesc”.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?