Emotii uriase in Gala Puterea dragostei! Cine a parasit emisiunea si cine a fost desemnat Favoritul saptamanii! Ce mesaj a dezvaluit Cutia Pandorei?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 nov 2021, 20:49

Cristina Mihaela a anuntat cine este Favoritul Saptamanii si cine a parasit casa Puterea dragostei!

Ca in fiecare seara de duminica, Gala Puterea dragostei a fost presarata cu multe momente tensionate declansate de concurenti dar si de momonte pline de emotii uriase si suspans, in asteptarea verdictului anuntat de Cristina Mihaela. Astfel, inca un concurent a fost nevoit sa paraseasca emisiunea la finalul serii!

Cine a fost desemnat Favoritul Saptamanii si cine a fost eliminat? Ce a dezvaluit Cutia Pandorei?

Telespectatorii asteapta cu nerabdare editia de Gala Puterea dragostei in fiecare duminica, la Kanal D, pentru a afla care este concurentul desemnat Favoritul saptamanii, dar si cine paraseste emisiunea. Edita de Gala este una extrem de tensionata si de emotionanta, deaorece toti concurentii sunt nerabdatori sa descopere verdictul serii si tocmai de aceea reusesc cu greu sa isi gestioneze corespunzator trairile si starile nervoase.
Si in cea mai recenta Gala, un rol decisiv l-au avut telespectatorii, care si-au votat concurentii preferati pe care inca si i-au dorit in emisiune, analizand bine toate momentele si situatiile desfasurate in

saptamana precedenta in casa iubirii.

Puterea dragostei sezonul 4. Cine a fost eliminat in cea de-a opta Gala!

Mai intai, concurentii de la Puterea dragostei au fost nevoiti ca de fiecare data sa voteze in secret un concurent pe care nu si-l mai doresc in casa dragostei. Dupa ce si-au exprimat voturile, acestia Georgiana si Dorian au fost concurentii aflati in pericol de eliminare si au asteptat cu sufletul la gura verdictul serii adus de Cristina Mihaela.


In cadrul Galei de duminica, 3 octombrie, lupta pentru titlul de Favorit al saptamanii si lider suprem al casei si castigator al premiuli de 1500 de euro, s-a dat intre Ile si Radu, care au fost cei mai votati concurenti ai saptamanii trecute.
Cristina Mihaela i-a invitat in fata tuturor pe cei patru concurenti, Ile, Radu pe de o parte si Georgiana si Dorian, pe de alta parte pentru a putea face anuntul mult asteptat.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Radu de la Puterea dragostei, dezvăluiri uimitoare despre relația cu Adelina: ”M-am pupat cu ea acum o săptămână în casă...”

Dupa cateva clipe de suspans, prezentatoarea emisiunii Puterea dragostei a anuntat ca liderul suprem al casei si castigatorul premiului de 1500 de euro este din nou Radu, spre marea uluire a colegilor lui, dar mai ales a lui Nicolas care l-a privit cu multa furie pe rivalul lui.
Astfel, Gerorgiana ar fi trebuit in mod normal sa fie cea care sa plece acasa, insa Cutia Pandorei a avut un mesaj care a schimbat total lucrurile.

Cristina Mihaela a anuntat faptul ca Dorian si-a exprimat dorinta de a pleca acasa deoarece i s-au ivit alte prioritati si a fost nevoit sa plece acasa. In acest caz, Georgiana si-a reluat locul printre colegele sale, iar Dorian si-a luat ramas bun de la baieti si de la fete si a parasit casa Puterea dragostei.