Emotii mari in jocul pentru comunicare la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii au izbucnit in lacrimi atunci cand au aflat MIZA jocului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 feb 2021, 02:13
survivor romania 2021 Foto(5)
Daniel Pavel, prezentatorul celui de-al doilea sezon Survivor Romania.

Faimosii si Razboinicii se vor infrunta intr-un nou joc pentru comunicare, la Survivor Romania! Iata ce mesaje va primi echipa castigatoare!

Editia din aceasta seara a emisiunii „Survivor România” 2021 se anunta una plina de emotii, adrenalina si suspans, in primul rand pentru ca unul dintre concurentii nominalizati va pleca acasa si in al doilea rand concurentii ambelor echipe se vor infrunta in jocul pentru comunicare, care este mereu unul incarcat de emotii si dorinta mare de a castiga mult ravnitele mesaje.

Faimosii si Razboinicii se vor infrunta astazi in jocul de comunicare, la Survivor Romania! In ce consta traseul!

Cand vine momentul jocului de comunicare, concurentii de la Survivor Romania 2021 uita parca de foame, epuizare fizica, certuri si stres si au de gand sa lupte cu toate armele pentru a castiga mult ravnita miza a jocului, mesajele din tara. Dorul de casa si de familie este din ce in ce mai mare, astfel încât Faimoșii și Războinicii sunt mai motivați ca niciodată să obtina victoria.

Daniel Pavel i-a anuntat pe concurenti faptul ca jocul pentru comunicare de astazi le va permite celor din echipa invingatoare să primească mesaje din partea familiei lor, astfel că și în această seară miza este una cruciala, iar emoțiile sunt uriase.

Tot inainte de a da startul jocului de comunicare de astazi, Daniel Pavel a mai facut un anunt important, venit din tara.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am si eu vesti din tara! Este luna iubirii! Si chiar daca am avut cu totii un an greu, iubirea chiar depaseste orice obstacol! Cuplurile se antreneaza si ele la fel ca si voi! Pentru ca Radio Impuls si Survivor Romania au dat

startul Jocurilor Loveimpice! Voi cei de acasa vreti sa veniti sa ne vizitati? Sa aveti parte de o vacanta de vis in Republica Dominicana si sa faceti o vizita pe platourile de filmare ale acestui minunat reality show? Este foarte simplu! Dati acum follow paginii de Istagram Radio Impuls sa descoperiti pasii care va aduc aici, langa noi, la soare si palmieri! Fie ca cel mai puternic cuplu sa castige!",
a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de duminică, 7 februarie 2021- VIDEO. Jador, dezamăgit de prietenul lui: „Culiță e trădător!” Ce a spus despre restul echipei?

Citeste si: Ea este Faimoasa care s-ar fi indragostit! Dezvaluire fara precedent: "Vrei sa-ti cauti barbat in emisiunea asta? De aia ii faci propuneri lui Cosmin..." Cine va fi eliminat la Survivor Romania, ASTAZI, 7 februarie, intr-o editie incendiara, de la 20:00

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.