Emoții uriașe înaintea celui de-al treilea joc individual al săptămânii la Survivor România! Iată ce traseu dificil îi așteaptă pe concurenți

Autor: Diana Tilă

Incepe cel de-al treilea joc de imunitate la Survivor Romania! Faimosii si Razboinicii se vor lupta din nou pe un traseu dificil, care le va testa limitele in cel de-al treilea joc individal al saptamanii.

Concurenții de la Survivor au intrat în etapa jocurilor individuale în această săptămână. Cei șase supraviețuitori s-au duelat pentru două imunități, iar astăzi se vor confrunta pentru cea de-a treia imunitate a săptămânii, acesștia promit ca vor da totul pentru victorie.

Citeste si: Elena Marin, nominalizare neașteptată! Concurenții de la Survivor România 2021 au rămas șocați de decizia Faimoasei. Pe cine vrea să trimită acasă?

Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021?

Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în al doilea joc de imunitate al săptămânii pe un traseu exclusiv la sol, unde rapiditatea trebuie să fie punctul forte al concurenților.

Citeste si: Marius Crăciun a decis! Pe cine vrea să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

Elena, Albert, Maria, Andrei, Zanni și Marius se vor duela pe un traseu inedit și plin de provocări. Concurenții sunt pregătiți să dea totul pe traseu pentru a câștiga cea de-a treia imunitate, dar totodată să scape de un consiliu tensionat.

Primele două jocuri individuale au fost câștigate de Marius Crăciun și Elena Marin. În această seară vom afla cine este campionul celui de-al treilea joc individual.

Emoțiile sunt uriașe pentru toți concurenții, dar mai ales pentru cei care au pierdut primele jocuri de imunitate.

Citeste si:// FINALA SURVIVOR ROMÂNIA 2021// CÂND și CUM se desfășoară Marea Finală Survivor România 2021?

Pentru că mai este o sătămână până la Marea Finală, jocurile individuale sunt o mare provocare și o încercare dură atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, deoarece emoțiile sunt și mai mari, iar presiunea imunității își va spune cuvântul asupra tuturor concurentilor.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Înainte de a începe cel de-al treilea joc individual de astazi, prezentatorul emisiunii Survivor România, Daniel Pavel, a anunțat cum arată traseul pe care vor lupta concurenții.

Este vorba despre un traseu desfășurat exclusiv pe sol, care de regulă îi pune pe unii dintre concurenti la grele incercari, din cauza complexitatii obstacolelor.

Citeste si: SURVIVOR ROMANIA 2021. CAT este PREMIUL CEL MARE la Survivor Romania 2021?

"Concurenții intră pe un traseu exclusiv la sol. Fiecare intră de pe o estradă, fiecare ținând în mână un ansamblu de suport circular cu o tijă, și pe acest suport o bilă de mici dimensiuni, cu care vor face deplasarea până la proba de final.

Încep să alerge pe traseu, o bârnă la înălțime, înapoi la sol, sunt două orificii, unul hexagonal, unul circular prin care trebuie să treacă. Sunt două panouri oblice prin care fac această deplasare.

În situația în care bila cade de pe suport, concurentul trebuie să se oprească, să o repună pe poziție și să își reia deplasarea din acel punct.

La proba de final, concurenții aruncă cu bețe care trebuiesc fixate pe suporți. Concurentul care fixează trei bețe este cel care ia punctul.", a explicat Daniel Pavel.

În prima parte a ediției, concurenții au avut jocul de precalificare, iar primele echipe care joacă sunt formate din Albert și Elena, Maria și Andrei. Zanni și Marius și-au câștigat dreptul de a aștepta în semifinală, unde se vor întâlni cu câștigătorii celor două perechi.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.