Emotii uriase, reactii neasteptate si o atmosfera incendiara in prima GALA eliminatorie Bravo, ai stil! Celebrities. Conceptul Galei le va pune la grea incercare pe concurente, astazi, de la ora 22:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 02 oct 2021, 18:54
Ilinca Vandici Foto(6)

Ilinca Vandici, prezentatoare emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Conceptul Galei eliminatorii din aceasta seara la Bravo, ai stil! Celebrities, "femme fatale", le va pune la grea incercare pe cele noua concurente!

Astazi, de la ora 22:00, la Gala “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzata la Kanal D, cele noua concurente vor lupta cu toate armele pentru a reusi sa castige un loc cat mai bun atat din punctul de vedere al juratilor, cat si in inimile telespectatorilor, care isi vor sustine favoritele si de aceasta data.
Conform voturilor exprimate de public pana la momentul Galei precendente clasamentul concurentelor era unul uluitor: pe primul loc s-a aflat Ruxi cu un procent covarsitor si pe locul al doilea s-a situat Sensy, in ciuda atitudinii sale predominant tacute de pana

acum.

GALA "Bravo, ai stil! Celebrities": Concurentele se vor transforma in "Femme fatale"!

O noua provocare de senzatie va incepe in aceasta seara, de la ora 22:00, la GALA "Bravo, ai stil! Celebrities", pentru cele noua concurente aflate in cea de-a patra saptamana a competitiei. Emotiile vor fi de-a dreptul coplesitoare pentru cele noua celebritati deoarece este prima Gala eliminatorie din acest sezon, care se anunta una extrem de dificila din toate punctele de vedere.

Competitoarele s-au pregatit in cel mai mic detaliu pentru aceasta seara, cu tinute care mai de care mai sexy, mai senzuale, mai provocatoare, dar si cu multe momente artistice de senzatie, menite sa fascineze atat juratii, cat si publicul.
Gala de astazi, cu un concept dificil, "Femme fatale", este unul foarte ofertant, iar cele noua concurente vor lupta pentru a demonstra ca isi merita locul in cadrul competitiei "Bravo, ai stil! Celebrities".

Citeste si: Ilinca Vandici, provocare de senzatie in platoul "Bravo, ai stil! Celebrities" Vedeta i-a lasat masca pe toti! "La vorbe nu ma pricep! E mai bine la gesturi!"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ca de fiecare data cel mai vehement in ceea ce priveste tinutele concurentelor va fi Maurice Munteanu, care la un moment dat isi va arata nemultumirea fata de outfit-urile fetelor: "Daca ar fi sa spun 100% ceea ce cred despre o tinuta ar fi nenorocire!".
Pe de alta parte, unele concurente dezgroapa securea razboiului si isi adreseaza din nou reprosuri uluitoare chiar si in seara de Gala. Viviana ii reaminteste lui Carmen faptul ca ea a fost cea care a afirmat despre ea ca a luat stelute pentru ca a fost vocala si nu pentru tinuta sa.

Iar Carmen Negoita isi va exprima dorinta neasteptata de a pleca din competitie, din cauza numultumirilor si dezamagirilor acumulate pana acum.

Care vor fi cele mai apreciate outfit-uri si momente artistice din Gala, de catre jurati, dar si cine va parasi competitia, aflati in aceasta seara, la Gala eliminatorie "Femme fatale", la “Bravo, ai stil! Celebrities”, incepand cu ora 22:00, la Kanal D!

Citeste si: Surpriză de proporții la Bravo, ai stil Celebrities! Ilinca Vandici a făcut anunțul: ''Doar în marile finale s-a întâmplat asta''