Emoții uriașe și lacrimi în Marea Finală Bravo, ai stil! Celebrities. Ea este câștigătoarea sezonului 7 și va pleca acasă cu 100 000 de lei

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 06 feb 2022, 10:59

Batalia suprema intre Ruxi si Viviana Sposub in Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities

Sursa: Captură KANAL D

Cine a castigat Bravo, ai stil! Celebrities dintre Ruxi si Viviana Sposub si cine a luat Marele Premiu in valoare de 100 000 de lei.

Practic ambele concurente au demonstrat ambitie, determinare si mult curaj de a experimenta diferite zone stilistice in cadrul Bravo, ai stil! Celebrities pe parcursul a 6 luni de cand sunt in competitie. Acum, mai mult ca niciodata, munca lor va fi incununata cu un premiu pe masura in valoare de 100 000 de lei, insa si cu coroana si titlul de "Cea mai stilata femeie din Romania".

Citeste si: Primele declarații ale Vivianei Sposub după ce a pierdut Marele Premiu la Bravo, ai stil! Celebrities! Ce a spus finalista de pe locul doi cu ochii în lacrimi

Finala Bravo, ai stil! Celebrities. Cine a castigat Bravo, ai stil! Celebrities 

Citeste si: Reacția lui George Burcea după ce iubita lui, Viviana Sposub a pierdut în Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities în fața lui Ruxi

De-a lungul competitiei, fiind chiar de la inceput, Ruxi si-a demonstrat nu doar abilitatile stilistice, ci si talentul de designer avand propuneri indraznete aproape tot timpul. Maurice Munteanu a recunoscut ca este singura concurenta care a diversificat cel mai mult avand un talent nativ, innascut in ceea ce priveste fashion-ul:" "O finete, o cunoastere a ceea ce inseamna fenomenul modei chiar daca, chestie recunoscuta si de ea, nu este cea mai erudita cetateana cand vine vorba despre tipul asta de istorie, istoria modei, de exemplu si este cu atat mai de apreciat cu cat este o chestie

nativa, o chestie nativa si i-am pus de multe ori intrebari capcana si imi este clar ca a lucrat singura, ori chestia asta este de apreciat. Nu am cum sa ma fac ca nu vad, i-am spus-o."

Citeste si: Gestul controversat al lui Ruxi față de Viviana Sposub după ce a câștigat Marea Finala Bravo, ai stil! Celebrities. Ce i-a șoptit ea la ureche marii sale rivale

In Finala Bravo, ai stil! Celebrities, Ruxi a purtat o tinuta atipica asa cum si-a obisnuit admiratorii si telespectatorii.

Raluca Badulescu: "Nu te-am vazut niciodata atat de reala ca in seara asta. Concurenta care a fost in top in fiecare saptamana. De la ziua intai si pana acum, ai tinut topurile. Tinuta pe care o porti, imi place.

Un Avatar super modern. Imi place cum ai ales de la varful de la sanda pana la avatarul de la ureche. Imi place ca ai ales sa fii tu. Este prima oara cand Opulenta ne-a aratat o particica din ce este ea. A fost Ruxi cu cea adevarata."

Ruxi este castigatoarea Bravo, ai stil! Celebrities

Maurice Munteanu: "Te felicit pentru parcursul tau.

esti concurenta care a excelat in styling. Mi s-au parut nu bune, foarte bune. Iti tin pumnii, felicitari! Din punct de vedere stilistic este cea mai buna concurenta."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tibi Clenci: "Intotdeauna va exista acest semn de intrebare cum este Ruxi cu adevarat. Ne-ai oferit culoare, diversitate si culoare."

Rivala ei atat in viata de zi cu zi cat si pe podiumul Bravo, ai stil! Celebrities, Viviana Sposub a avut poate traiectoria cea mai ascendenta in materie de evolutie vestimentara. Cu siguranta, toata lumea isi aminteste de cum a intrat in competitia Bravo, ai stil! Celebrities si cat de mult s-a transformat pana in momentul Marii Finale.

Maurice Munteanu: "Ma pregatisem sa vorbesc de acea rochie rosie cu care ai intrat. Draga Viviana, cred ca ti-am mai spus-o. Am descoperit o cetateana cu foarte multe calitati. Stii sa manageriezi anumite momente de tensiune. Si eu lucrez la mine in permanenta. Suntem toti mandri de parcursul tau. Tinuta din seara asta imi place foarte mult. Iti doresc, bafta!

Finala Bravo, ai stil! Celebrities. X a castigat Marele Premiu in valoare de 100 000 de lei

Raluca Badulescu: "Eu ti-am zis demult. Sunt prima care apar intr-un clip. N-ai cum sa mai dai inapoi. Eu te admir foarte mult. Esti foarte tanara. Imi place cum te-ai gandit sa faci un arc in timp. Arati divinissim. Ai folosit doar doua bijuterii si alese corect. Tu te-ai dovedit a fi un om cu o stapanire de sine impecabila. Ai calitati fantastice. iti doresc succes. Stiu ca iti va iesi extraordinar."

Tibi Clenci: Mirosi a o romanca frumoasa si nu ma refer doar la estetica, ci si ca starea interioara. Nu spun mai multe de atat. iti vine foarte bine rosu. Imi place ca nu ai pus deloc rosu pe buze. Nu dai niciodata gres cu aceste manusi. Ai avut norocul sa te nasti atat de frumoasa incat sa innobilezi styling-urile.

Care dintre cele doua concurente va castiga inimile telespectatorilor si va purta coroana si va castiga cei 100 000 de lei?

Ruxi este Marea Castigatoare Bravo, ai stil! Celebrities

"Premiul asta este pentru voi, nu aveti nevoie de oameni, puteti sa credeti in talentul vostru. 

Premiul ăsta nu e al meu. Prin premiul ăsta vreau doar să vă demonstrez că e ok să ai curaj, să aveți curaj să trăiți tot ce vreți voi, orice talent aveți, orice vă doriți să faceți nu renunțați. Premiul ăsta este pentru voi și vi-l dedic vouă și nu renunțați orice v-ați dori să faceți. Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți. Trebuie doar voi să credeți în voi, nu aveți nevoie de oameni. Mulțumesc!”, a spus Ruxi, în cadrul emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”.