EMOTIONANT! Calugarul macinat de o boala grea, care scrie cu picioarele VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 21 oct 2020, 23:10

Putini oameni pot avea o asemenea vointa. Traieste in scaunul cu rotile si nu si-a putut folosi niciodata mainile. Este povestea unui calugar din judetul Valcea, care a invatat singur sa scrie cu picioarele. Astazi, neputinta l-a facut sa ceara ajutorul credinciosilor.

Parintele Iov Ilie Patrascu nu a stiut niciodata cum este sa tii macar o cana in mana. De la nastere lupta cu o boala grea- tetrapareza spastica. Condamnat in scaunul cu rotile parintele a incercat totusi sa se descurce si singur. A invatat sa scrie la calculator.

 

De aproape 20 de ani parintele Iov este internat intr-un centru de ingrijire si asistenta medicala. Nu poate sa stea la manastire, desi este calugar.

Insa asistenetele i-au transformat camera intr-o chilie.

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Credinta in Dumnezeu l-a ajutat pe calugar sa fie indragit si respectat de toata lumea. Boala

crunta ii macina trupul zi de zi. Acum singura dorinta a parintelui este sa mearga la un program de recuperare in Techirghiol, ca sa isi faca suferinta mai usoara.

 

3.000 de lei este suma la care viseaza calugarul ca sa-si indeplineasca visul de a merge la recuperare. Pentru asta are nevoie de ajutorul semenilor, al nostru, al tuturor. Daca puteti sa il ajutati, sunati la numarul afisat in materialul video.

 

Taguri: