EMOTIONANT: Oana Lis A ADOPTAT o fetita! Parintii Mihaelei sunt surdo-muti VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:53

Ea este Mihaela. Are 7 ani. Este nepoata Oanei Lis si s-a nascut intr-o familie de hipoacuzici. Tocmai de aceea Oana s-a hotarat sa o infieze la distanta.

Asta nu inseamna insa ca mama ei nu o duce si o aduce de la scoala zilnic.

"Este o poveste putin mai deosebita, mai trista. Verisoara mea este de mica surdo-muta, dupa ce a facut o meningita. In adolescenta s-a cuplat cu un baiat surdo-mut, dar eu nu stiam ca ei intretin relatii. Pentru cine nu stie, cu un om surdo-mut te intelegi mai greu, psihicul nu este la fel de dezvoltat ca al unui om normal", a spus Oana Lis.


Mihaela comunica greu cu mama ei, insa cele doua au o relatie foarte stransa. Cel mai bucuros este Viorel Lis.

"Mihaela il iubeste si pe Viorel. Am fost plecati din Bucuresti la tara si era super fericita, a zis ca vrea sa vina la noi acasa sa stea cu Viorel. Mereu ma intreaba de el", a mai spus Oana Lis.

Mihaela se poarta si vorbeste ca un om matur, chiar daca este doar in clasa I.
Trece insa cu greu peste rautatile copiilor despre mama ei.

"Unii copii mai rai spun ca nu vorbeste bine si mai rad si de ea".

Mama fetitei isi gaseste cu greu de munca, iar banii pe care ii castiga sunt prea putini. Fetele nu au casa si au fost gazduite de o familie cu inima mare.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.