Emotionant: sotia i-a pregatit un cadou-surpriza, care l-a lasat in lacrimi. ce se afla pe fundul pungii plina cu indicii

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 03:08

Pe chipul barbatului se poate citi fericirea.

Cand Brittany Welch a aflat ca e insarcianta, a decis sa ii dea vestea sotului si viitorului tata in cel mai emotionant mod cu putinta. Ea i-a pregatit un "cadou" special, o punga plina cu indicii, astfel ca barbatul a descoperit vestea singur.

In interior, sotul ei a descoperit crema pentru bebelusi, o sticla si doua teste pozitive de sarcina. In momentul in care le-a descoperit mainiel au inceput sa ii tremure, apoi incepe sa planga de emotie.



Reactia lui e foarte expresiva, deoarece barbatul este surd si e nevoit sa foloseasca limbajul semnelor pentru a comunica:

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.