// EMOȚIONANT // Soția lui Florin Condurățeanu, primele declarații după moartea jurnalistului: „De vreo două luni...”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 30 iun 2021, 15:50
Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator
Sursa: Facebook

Soția lui Florin Condurățeanu a făcut primele declarații după ce jurnalistul a murit. Ce dezvăluiri emoționante a făcut?

Florin Condurățeanu a murit în urma unui stop cardio-respirator, lăsând un gol imens în sufletele celor care l-au cunoscut. Soția lui Florin Condurățeanu a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat cu jurnalistul în ziua decesului, făcând o serie de mărturisiri emoționante.

Soția lui Florin Condurățeanu, noi detalii despre decesul jurnalistului

Soția lui Florin Condurățeanu, regretatul jurnalist, a dezvăluit ultima discuție pe care a purtat-o cu acesta.

Se pare că jurnalistul s-a simțit rău în ultima perioadă, însă a pus simptomele neplăcute pe seama schimbărilor bruște de temperatură. Soția lui Florin Condurățeanu a precizat că a vorbit cu jurnalistul cu doar o oră înainte ca acesta să moară, dezvăluind că nu se simțea foarte bine.

La scurt timp, fiul jurnalistului a anunțat că Florin Condurățeanu s-a stins din viață.  Jurnalistul a murit chiar în brațele băiatului său, fără ca acesta să îi poată salva viața.

„Am vorbit cu el cu o oră înainte să moară. Nu se simțea bine de vreo două luni, dar nu s-a dus la medic. Avea o tensiune oscilantă, ca noi toți la vârsta asta, sau ca majoritatea, că fiecare dintre cei de peste 70 de ani au câte ceva. Am dat puțin vina pe condițiile meteo, când e frig, când e cald. Și i-am spus totuși să-și facă niște analize, poate schimbă ceva.

Și mi-a spus: Nu, nu, sunt foarte bine! Tu stai liniștită! Eu eram plecată la nepoțica noastră, ca de obicei și peste aproximativ o oră m-a sunat fiul meu și mi-a spus: „Sunt disperat, l-am adus pe Țuțu acasă și în ușă, pur și simplu mi-a picat. Și dacă aștept salvarea îl pierd!” Medicii nu l-au mai găsit conștient și foarte repede a murit.”, a povestit soția lui Florin Condurățeanu, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si:// ULTIMA ORĂ// Florin Condurățeanu a murit! Incredibil care este cauza morții jurnalistului

Fiul lui Florin Condurățeanu, devastat după moartea tatălui

Moartea lui Florin Condurățeanu i-a șocat pe apropiații acestuia, în special pe fiul jurnalistului. După ce s-a simțit rău, Florin Codurățeanu s-a stins în brațele lui Răzvan Condurățeanu, fiul său, lucru care face ca durerea să fie și mai mare pentru băiatul jurnalistului.

„Vreau să vă spun că da, e adevărat, s-a stins în brațele mele. E foarte greu. L-am iubit foarte mult, m-a iubit foarte mult. Am avut o relație incredibilă, nu am fost doar tată-fiu, am fost prieteni. Nu pot să nu plâng când vorbesc despre el.

Ieri a fost cea mai urâtă zi. Ieri m-a sunat și mi-a spus să îl iau de la birou că nu se simțea bine.

Pe drum mi-a spus că e bine, am avut încredere, eu l-am văzut că nu era într-o formă bună. Acasă, în fața ușii, a avut primul puseu de leșin. Apoi am aruncat cu apă pe el, l-am ținut în brațe, am făcut tot ce am putut să-l țin în viață, am sunat la salvare. Când a venit salvarea, el și-a dat ultima suflare. În amintirea mea rămâne tata. Îmi amintesc cum ajuta pe toată lumea, era omenos. A fost un mare om de presă, mergeam pe stradă și întorcea toată lumea capul. Sunt mândru că mă cheamă Condurățeanu. Am avut multe amintiri frumoase. Cele mai frumoase erau când mergeam împreună în vacanțe.”, a spus Răzvan Condurățeanu pentru RomâniaTv, conform wowbiz.ro.

Florin Condurățeanu înmormântare. Când va fi condus pe ultimul drum?

Apropiații lui Florin Condurățeanu au anunțat că regretatul jurnalist va fi condus pe ultimul drum joi, 1 iulie 2021. Înmormântarea va avea loc la Cimitirul Bellu din Capitală.

Citeste si: Mihai Mitoșeru, dărâmat de vestea morții lui Florin Condurățeanu. A fost anunțat chiar de către mama lui: "M-a sunat plângând"

 

Taguri: