Emrah Altintoprak, actorul care joacă rolul Mustafa în serialul „O dragoste”, momente hazlii pe platourile de filmare! Iată cum a fost surprins celebrul actor alături de colegii săi

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 apr 2024, 22:12

Carismaticul Emrah Altintoprak, actorul care joacă rolul Mustafa în producția „O dragoste”, apariție de senzație alături de colegii săi, pe platourile de filmare! Iată clipul care a făcut furori în mediul online!

Emrah Altintoprak se numără printre cei mai apreciați actori din tânăra generație în Turcia. Deși are doar 40 de ani, acesta s-a remarcat încă de la primele sale apariții pe micile ecrane datorită talentului sau desăvârșit, a carismei sale deosebite și a pasiunii uriașe pentru actorie. Cel mai recent proiect din care a făcut parte chipeșul actor este serialul O dragoste, în care a jucat rolul Mustafa, care i-a adus un succes răsunător în carieră.

Emrah Altintoprak, ascensiune uluitoare pe plan profesional

Născut în anul 1984, în Istanbul, Emrah Altintoprak a crescut și a primit o educație exemplară în sânul familiei sale. După absolvirea liceului, ambițiosul tânăr a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Bilgi, pe care a încheiat-o cu succes și astfel a reușit să își îndeplinească marele vis de a deveni actor și de a ajunge să fie adulat de public.

În anul 2014, Emrah Altintoprak a debutat cu un rol secundar în filmul artistic Drawings and Dreams, care a însemnat primul pas către carieră strălucită de astăzi și totodată i-a deschis și calea către noi oportunități și spre noi colaborări de succes, care treptat i-au adus mari reușite.

Citește și: Aliye Uzunatagan, care joacă rolul Sonmez în serialul „O dragoste”, o mamă devotată și o bunică grijulie! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță alături de familia sa reunit ă

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Chipeșul Emrah Altintoprak, actorul care joacă rolul Mustafa în producția „O dragoste”, apariție de senzație alături de colegii săi

Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte Emrah Altintoprak a fost serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Mustafa, care de asemenea i-a adus un mare succes în carieră. Acesta a fost remarcat de o renumită casă de producție, care l-a distribuit în acest rol.

Tânărul actor s-a integrat rapid în echipa actorilor și a fost rapid plăcut de către cei cu o vastă experiență pe platourile de filmare, de la care a avut multe de învățat.

Citește și: Cine este și câți ani are Özlem Leman Davran, actrița care joacă rolul Gonca, în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebra actriță înainte de a recurge la intervențiile estetice

Dincolo de cariera fulminantă, Emrah Altintoprak este activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri de senzație atât de la filmări, cât și din arhivă personală. Acesta nu s-a sfiit să posteze chiar și clipuri inedite filmate în pauze, pe platouri, alături de colegii săi, în cele mai hazlii ipostaze.