Emrah Altintoprak, actorul care joacă rolul Mustafa în serialul „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent chipeșul actor

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 mar 2024, 00:38

Carismaticul Emrah Altintoprak, actorul care dă viață personajului Mustafa în serialul „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare de look a apelat la scurt timp de la încheierea filmărilor!

Emrah Altintoprak face parte categoria celor mai apreciați actori din generația lui. În cei peste zece ani de activitate pe platourile de filmare, chipeșul actor a demonstrat un talent desăvârșit și o pasiune uriașă pentru profesia aleasă. Unul dintre cele mai recente roluri jucate este cel din serialul „ O dragoste”, în care a întruchipat personajul Mustafa, care i-a adus un succes răsunător pe plan profesional și un plus de notorietate la nivel internațional.

Îndrăgitul Emrah Altintoprak și-a surprins de curând fanii cu o apariție uluitoare în mediul online, unde a publicat o imagine de senzație cu un look total schimbat.

Carismaticul Emrah Altintoprak, actorul care dă viață personajului Mustafa în serialul „O dragoste”, transformare uluitoare de look

Emrah Altintoprak s-a născut în anul 1984, în Istanbul, într-o familie modestă care însă i-a oferit o educație exemplară și posibilitatea de a-și continua studiile.

După absolvirea liceului, ambițiosul Emrah s-a scris la Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Bilgi, pe care a încheiat-o cu succes și astfel a reușit să își îndeplinească marele vis de a deveni actor cu drepturi depline și de a ajunge să fie admirat de publicul larg.

Citește și: Cine este și câți ani are Sevim Erdogan, care dă viață personajului Leman în serialul „O dragoste”! Iată cum arată celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

În anul 2014, Emrah Altintoprak a debutat pe platourile de filmare ale filmului artistic Drawings and Dreams, care nu numai că a reprezentat un prim pas către carieră strălucită de astăzi, ci i-a deschis și calea către noi

oportunități și spre noi colaborări fructuoase, care treptat i-au adus mari reușite și l-au propulsat pe talentatul tânăr printre cei mai apreciați actori. Unul dintre cele mai recente proiecte din care a făcut parte a fost serialul O dragoste, în care a dat viață personajului Mustafa, care de asemenea i-a adus un mare succes pe plan profesional.

Citește și: Cine este și câți are Soydan Soydaş, care joacă rolul Kayhan în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebrul actor la început de carieră

Dincolo de activitatea intensă pe platourile de filmare, Emrah Altintoprak este prezent și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri atât din viață de zi cu zi, cât și de la filmări. De curând celebrul actor a postat câteva imagini în care și-a făcut apariția cu un look total schimbat, spre uluirea fanilor săi.