Emrah Erdogan, protagonistul din “Dragoste si ura”, cadou extravagant pentru sotia sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 apr 2018, 13:53

Emrah Erdogan, celebrul actor turc, interpretul personajului Ali, din serialul “Dragoste si ura”, difuzat in fiecare joi si vineri, de la ora 19:45, la Kanal D, stie cum sa isi rasfete sotia.

Emrah i-a oferit de curand sotiei sale, Sibel Erdogan, o fabuloasa vila pe malul marii, in Bodrum, in valoare de 1,6 milioane de Euro. Emrah este recunoscut, in tara sa, ca fiind unul dintre cei mai instariti actori turci, el detinand 17 proprietati imobiliare. Actorul isi rasfata sotia, ori de cate ori “se iveste” ocazia, oferindu-i cadouri extravangante, dar acesta din urma este, de departe, cel mai costisitor de pana acum.

Emrah si Sibel s-au intalnit in anul 2011, iar cei doi s-au indragostit la prima vedere. De profesie cantareata, Sibel a renuntat la cariera ei pentru a se dedica familiei. Emrah si Sibel sunt casatoriti din 2014 si au impreuna un copil, Elyesa Erdogan, un baiat in varsta de 3 ani. Emrah mai are un fiu, Tayfun Engin Colak, in varsta de 26 de ani.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.