Emrah Erdogan (protagonistul serialului "Dragoste si ura") se imparte intre cele doua mari pasiuni, actorie si muzica! Iata ce voce superba are carismaticul Emrah!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 sep 2020, 14:15
video Foto(6)

Emrah Erdogan este considerat in Turcia, unul dintre cei mai talentati si apreciati actori, cantareti si compozitori.

Emrah Erdogan s-a nascut in 1971, in provincia Diyarbakir, Turcia. Din cauza serviciului mamei sale acesta a studiat scoala primara in Alacak si apoi a revenit alaturi de familia sa in Diyarbakir, unde si-a terminat studiile liceale.



Anul trecut a jucat in ”Dragoste si ura” (titlul original: Ask ve Mavi), un serial turcesc in care o are ca partenera pe frumoasa actrita Burcu Kiratli.

Serialul prezinta o poveste de iubire fascinanta, dintre Ali (Emrah Erdoğan) si Mavi (Burcu Kiratli), doi tineri care incearca sa isi construiasca un destin impreuna, in ciuda dificultatilor de tot felul.

Ali (Emrah Erdoğan), in varsta de treizeci de ani, este fiul unei familii bogate. Desi se afla in inchisoare, unde isi ispaseste pedeapsa pentru uciderea lui Ahmet, Ali se indragosteste de Mavi, o tanara foarte frumoasa care l-a ajutat sa suporte captivitatea prin scrisorile pe care si le-au scris timp de doisprezece ani, atat

cat a durat sentinta barbatului.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.