Emy Alupei, dans provocator pe instagram. Cum a fost surprinsă?

Autor: B.H.
Actualizat: 24 iun 2022, 00:00
video Foto(4)

Emy Alupei, dans provocator pe instagram. Fosta concurentă de la "Survivor România" a încins imaginația bărbaților cu mișcări lascive.

Emy Alupei, dans provocator pe instagram.  Mulți i-au reproșat că este o fire mult prea băiețoasă și că îi lipsește feminitatea, însă Emy Alupei a reușit acum să le demonstreze contrariul prietenilor de pe instagram. Fosta concurentă de la "Survivor România" a postat la story un filmuleț în care apare dansând provocator, semn că atunci când își propune poate fi senzuală și știe să își evidențieze latura feminină.

Emy Alupei, dans provocator pe instagram. Cum a fost surprinsă?

Emy Alupei este o femeie puternică, lucru pe care l-a dovedit și la "Survivor România", acolo unde a reușit să obțină rezultate foarte bune. Nu are o siluetă trasă prin inel, ci un fizic masiv, iar atitudinea ei ușor băiețoasă i-a făcut pe cei din jur să nu o perceapă drept una dintre cele mai sexy femei.

Ei bine, se pare că atunci când își dorește, Emy Alupei poate încinge foarte ușor imaginația bărbaților.

Citeste si: Emy Alupei pune capăt speculațiilor. A spus ce se întâmplă între ea și Iancu

Emy Alupei, fosta concurenta de la "Survivor Romania", in ipostaze incredibil de sexy! 

Nu doar în postarea pe care a făcut-o acum pe instagram a dovedit că poate fi sexy, ci Emy Alupei și-a mai surprins prietenii virtuali și în trecut.

Într-un videoclip, fosta concurentă de la "Survivor România" a îmbrăcat ținute foarte îndrăznețe. Aceasta a inceput sa lase inhibitiile deoparte si se afiseaza de ceva vreme cu tinute din ce in ce mai sexy. De curand, tanara a fost surprinsa intr-un costum de baie extrem de sexy. Citește continuarea aici

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Iancu Sterp si Emy Alupei, impreuna! Imaginile pe care Denisa nu vrea sa le vada

Emy Alupei, dans provocator pe instagram. Așa cu siguranță nu a mai fost văzută!

Emy Alupei a postat la story un video în care apare dansând provocator. Dansul i-a evidențiat acesteia posteriorul, Emy demonstrând că există momente în care știe să pună în practică anumite trucuri care să o ajute să atragă toate privirile și să fie în centrul atenției.

Emy Alupei, dans provocator pe instagram.  De când a părăsit competiția "Survivor România", Emy Alupei s-a întors la vechea ei pasiune, muzica, dar este din ce în ce mai activă și pe instagram. Vedeta nu ezită să posteze imagini în care apare dansând, cântând, totul alături de prietenii ei.

Citeste si: ȘOC TOTAL! Emy Alupei, la Puterea dragostei?! ”Ar fi o a doua Roxana!”! Războinicul Iancu de la Survivor România spune totul despre faimoasă

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.