Emy Alupei pune capăt speculațiilor. A spus ce se întâmplă între ea și Iancu

Autor: B.H.

După participarea la "Survivor România" au apărut zvonuri potivit cărora Emy Alupei și Iancu Sterp ar forma un cuplu. Care este adevărul?

Cu toate că atunci când a intrat în competiția "Survivor România" Iancu Sterp avea o relație serioasă cu Denisa, la scurt timp după ce s-a întors din Republica Dominicană, cei doi au pus capăt poveștii lor de iubire. Lucrurile s-au întâmplat într-un timp foarte scurt, astfel că toată lumea a pus despărțirea cuplului pe seama legăturii dintre Emy Alupei și Iancu Sterp.

Citeste si: Marius i-a dat interzis Biancai in casa baietilor! Schimb dur de replici intre cei doi!

Emy Alupei pune capăt speculațiilor. A spus ce se întâmplă între ea și Iancu

Emy Alupei a primit foarte multe mesaje în care a fost acuzată că i-a despărțit pe Iancu și Denisa. Pentru că reacțiile negative au continuat să apară, fosta concurentă de la "Survivor România" a vrut să pună capăt speculațiilor, motiv pentru care, prin intermediul unui instastory, a explicat ce se întâmplă între ea și Iancu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Emy Alupei a dezvăluit că între ea și Iancu este doar o relație profesională și că îi leagă o frumoasă prietenie.

Cu toate că Iancu a rămas la ea peste noapte, Emy a negat că ar fi dormit împreună, explicând că au existat nenumărate situații în care și-a găzduit prietenii.

Citeste si: O mai tii minte pe Plusica de la ''Puterea dragostei''? A slabit enorm! Cum arata acum, la 53 de kilograme

"Haideți să punem odată stop speculațiilor despre mine că sunt într-o relație, că am furat iubitul nu știu cui.

Potoliți-vă, relaxați-vă! Dacă lucrez cu cineva profesional asta nu înseamnă că sunt cu el. Dacă un băiat joacă la mine în clip sau dacă cineva apare la mine în instastory asta nu înseamnă că sunt combinată cu el. Nu am nicio treabă cu nimeni, sunt singură. Dacă cineva doarme la mine să știți că am camere pentru toată lumea, adică nu trebuie să doarmă cu mine în pat un om ca să stea la mine în casă.
Eu am adus în casa mea foarte mulți prieteni, am adus și cupluri în casă la mine, am avut invitați care au rămas peste noapte și nu e ca și cum am o relație cu toată lumea care a venit la mine în casă."
, s spus Emy Alupei.

Citeste si: Roxana Vancea, fotografia care i-a pus pe jar pe fani. Răspunsul acid al vedetei: „Nu vă obosiți...”

 


În ediția de luni, 16 septembrie, a emisiunii ”Casa iubirii”, Bianca a cedat și a izbucnit în lacrimi. Iată care este motivul