Emy, marturisiri neasteptate despre santajul emotional pus la cale de Iancu! "Ma simt vinovata! Imi pare foarte rau de Ghita, dar am fost santajata emotional!"

Author: D.I.
Actualizat: 16 mai 2020, 22:08
Foto(4)

Dupa plecarea lui Ghita din competitie, Emy a scos la iveala totul despre strategia facuta cu Iancu inainte de consiliu.

In editia precedenta, Ghita a fost eliminat de la "Survivor Romania", dupa ce acesta a fost nominalizat spre eliminare de catre Emanuel, care isi dobandise imunitatea si dreptul de nominalizare.

Ghita a intrat la nominalizare alaturi de Iancu si Cezar. Inainte de consiliu Iancu a pus la cale o strategie proprie alaturi de Emy, pentru a se asigura ca nu va pleca din competitie.

In cele din urma, cel care a fost eliminat a fost Ghita, in urma deciziei publicului.

Dupa eliminarea lui Ghita din competitie, au iesit la iveala atat strategia pe care cei trei Razboinici o pusesera la cale inainte de consiliu, cat si strategia secreta facuta de Iancu si Faimoasa Emy.

Dupa ce Iancu a dezvaluit ce strategii a pus la cale pentru a-si pastra locul in competitie cu orice pret, a venit randul Faimoasei Emy, care a facut marturisiri inedite celor doi colegi ai sai, Elena si Cezar, in camp.

Iata ce a dezvaluit Emy Alupei despre intelegerea facuta cu Iancu:

Citeste si: Dan Cruceru a facut anuntul: "Incepem astazi jocul pentru Marea Finala- Survivor Romania!" Ce se va intampla la sfarsitul acestui joc care se va desfasura in doua etape?

Citeste si: Iancu a dat cartile pe fata! Iata ce marturisiri inedite a facut Razboinicul despre strategia pusa la cale alaturi de Emy, inainte de eliminarea lui Ghita din competitia "Survivor Romania"!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

"Ma simt vinovata! Imi pare foarte rau de Ghita, dar am fost santajata emotional!", a spus Emy.

Survivor Romania- live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri, dezvaluiri si exclusivitati urmariti kanald.ro zilnic. Vom posta constant informatii despre Echipa Faimosilor si Echipa Razboinicilor din Republica Dominicana.

Tot pe kanald.ro veti putea gasi poze si filmulete exclusive cu concurentii de la Survivor Romania.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.